Tallinn Fashion Week toob moodi ka hämaratesse öödesse

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Britney Spears
Britney Spears Foto: promo

Lisaks Salme kultuurikeskuses toimuvale Tallinn Fashion Weeki põhiprogrammile jagub moodi ka pealinna peopaikadesse – igal õhtul ootab ees öine moeetendus ja hea muusika Tallinn Fashion Weeki ametlikel afterparty’del.

Pärast ametliku moeprogrammi lõppu ootavad moehuvilisi ees öised moepalad, mida serveeritakse mitmetes tuntud Tallinna klubides. Tervitusjooke pakub kõikjal Absolut.

Neljapäeval, 23. oktoobril algusega kell 22 ootab külalisi Butterfly Lounge, kus kell 23 tuleb esitusele noordisainerite Mattis Meekleri ja Anna Verschiku moeshow. Lubatakse kollektsiooni, mis on põhjamaine, minimalistlik ja kindlasti kantav. Kokku saavad mitmesugused pinnad: siledad ja krobelised, reljeefsed ja ühtlased, hõljuv mohäär ja raskelt langev villane, palmikud ja struktuursed mustrid. Muusikaga joonistab moodsaid house’imustreid armastatud DJ Widenski.

Foto: Kristiin Kõosalu

Reedel, 24. oktoobril kell 23.30 avanevad Club Privé uksed, et juba tund hiljem pakkuda vaatamiseks erilist pesukollektsiooni The Intimate Britney Spears – see on uus globaalne pesubränd, mis loodud koostöös popdiiva BritneySprearsi ja CHANGE Lingerie vahel. Muusikalises plaanis aga on tegemist Ministry Of Sound ametliku peoga, oma residendidebüüdi selles klubis teeb ei keegi muu kui DJ Kristjan Hirmo (Hirmo Faktor), öö peaesinejaks on aga MoS ametlik DJ Shane Patrick (UK)!

Foto: promo

Laupäeval, 25. oktoobril tasub alates kella 22st peatuda nii mõnekski hetkeks klubis Hetk, kus kuumade rütmide saatel lõõgastuda aitavad ANNA LEEVIA (BRA/Berliin) ja FIREJOSÉ (Emerald City / Cut).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles