Tarmo Leinatamme mälestuskontsedid toimuvad viies linnas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Muusikalikontsert Memory Vanemuise kontserdimajas. Laulab Gerli Padar, dirigeerib Tarmo Leinatamm.
Muusikalikontsert Memory Vanemuise kontserdimajas. Laulab Gerli Padar, dirigeerib Tarmo Leinatamm. Foto: Sille Annuk

«Memory 2015 – Tarmo Leinatamme mälestuskontsert» toimub 9.-25.01.2015 viies linnas - Tartus, Viljandis, Jõhvis, Tallinnas ja Paides.

Vanemuine alustas selle väga menukas kujunenud kontsertsarjaga üksteist aastat tagasi. «Memory» ellukutsujaks oli Tarmo Leinatamm, kes muusikajuhi ning dirigent- konferansjeena koostas igal aastal köitva kontsertprogrammi armastatud lauludest Vanemuise teatri kavas olnud, olevatest või alles tulevastest lavastustest.

«Memory» 2015, Tarmo Leinatammele pühendatud kontserdi muusikajuht ja dirigent on Martin Sildos, konferansjee Hannes Võrno. Solistidena esinevad lauljad-näitlejad, kes on osalenud Vanemuise muusikalilavastustes, mille muusikajuht ja dirigent Tarmo Leinatamm oli - Stephen Hansen (Norra), Hanna-Liina Võsa, Koit Toome, Lauri Liiv, Hannes Kaljujärv, Aivar Tommingas, Pirjo Püvi, Reigo Tamm, Janika Sillamaa, Merle Jalakas, Priit Strandberg, Simo Breede, Linda Kolde ja Hedi Maaroos.

Vaata kontsertide toimumisaegu siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles