GALERII! Violet restorani ametlik avamispidu

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eelmisel neljapäeval, 16.oktoobril, tähistati Violet restorani ametlikku avamist, kuhu olid kolmekäigulist õhtusööki nautima kutsutud Violeti sõbrad ja koostööpartnerid.

Foto: Maksim Toome

Violeti köögipoole peremeheks on peakokk Sergei Koltsov, kes on oma muljetavaldava kogemustepagasiga saabunud otse Eesti ja Venemaa parimatest restoranidest. Sergei oli spetsiaalselt külaliste saabumiseks kokku pannud erilise menüü, kuhu kuulusid kitsejuustusalat, pardifilee köögiviljade ja pastinaagikoorega ning marja-kohupiimakreem koduse halvaaga.

Foto: Maksim Toome

Iga roog nõudis kõrvale ka erilist veini – Grüner Veltliner Guttenberg, Mercurey "La Framboisière" ja Eiswein Pinot Noir – olid sommeljee valikud selleks õhtuks.

Foto: Maksim Toome

Meeldivat atmosfääri aitas luua tšellist Silvia Ilves.

Foto: Maksim Toome

Uhiuus Violet ei ole vaid restoran, kuhu saab päevasel ajal erinevate Euroopa köökide toitusid avastama tulla, vaid ka unikaalse ja stiilse interjööriga lounge, üheskoos vesipiibutoaga teisel korrusel. Öö saabudes muutub aga Violet ööklubiks ja rõõmustab külalisi kvaliteetse show-programmiga.

Vaata pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles