Forevo teine kontsert tõi ühele lavale räpparid ja karvased hevimehed

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Revo Jõgisalu mälestuseks loodi 2011. aasta sügisel MTÜ FoRevo. MTÜ FoRevo eesmärgiks on ennekõike teadvustada noori nahavähivormist nimega melanoom, et juhtida noorte tähelepanu oma tervisele ja selle hoidmisele, propageerida läbi preventiivse tegevuse tervislikke eluviise ja toetada noortekultuuri läbi subkultuursete väljundite. MTÜ aitab igati kaasa antud vähivormi ennetamisele ja teadvustamisele.

2014 on eriline aasta. Revo mälestuseks toimus kaks kontserti. Kui üks neist oli keskendunud ühele plaadile, siis teine pakkus laiemat muusikavalikut.

Foto: Urmo Orujõe

Teisel rajul kontserdil Tapperis esinesid ansamblid Pärl, Wyrm Sub Terra, Carlos Ramirez ja Revo ansamblikaaslased A-Rühma aegadest Cool D, Kozy ja Dj Critical.

Foto: Urmo Orujõe

Lisaks muusikalisele programmile toimus oksjon, kus müüdi maha ürituse bänner ja Revo õhukitarr. Mõlemad olid autogrammistatud õhtul esinejate poolt. Koos piletituludega annetati FoRevo fondi üle 900 euro.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles