TFW - Butterfly Lounge`is tulevad esitlusele Mattis Meekleri ja Anna Verschiku «Tekstuurid»

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Tekstuurid” - disainerid Mattis Meekler ja Anna Verschik
“Tekstuurid” - disainerid Mattis Meekler ja Anna Verschik Foto: Kristiin Kõosalu

 

23. oktoober Tallinn Fashion Week 2014 avapeol Butterfly Lounges algusega kell 23:00 esitlevad oma põhjamaist kollektsiooni «Tekstuurid» disainerid Mattis Meekler ja Anna Verschik.

Foto: Kristiin Kõosalu

Kollektsiooni eripära seineb selles, et see koosneb enamjaolt õmblusteta kudumitest, mida Eesti moelavadel just tihti ei näe.

Sügis-talvine kollektsioon "Tekstuurid"

Kudumid ja nende kombinatsioonid demonsteerivad erinevaid tekstuure ja nende võimalusi. Kollektsioonis on koos mitmesugused pinnad: siledad ja krobelised, reljeefsed ja ühtlased, hõljuv mohäär ja raskelt langev villane, palmikud ja struktuursed mustrid. Kollektsioon näitlikustab  põhjamaist minimalismi. Kollektsiooni märksõnadeks on : põhjamaine, minimalistlik, kantav.

Kollektsiooni esitlus toimub Tallinn Fashion Week 2014 raames klubis Butterfly Lounge 23. oktoobril al. kl 22, sissepääs tasuta. Butterfly Lounge soovitab eelnevalt broneerida endale laud, ning kõik, kes broneerivad endale laua, saavad Tradehouse poolt kingituse.

Kollektsiooni toetavad: Tradehouse, Ilusalv OÜ, River Island ja Tallinna Tööstushariduskeskus, Debenhams Eesti, Drops Design.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles