Mihkel Raua kohutav sõltuvus: mul on iga õhtu silmad punased ja pea valutab!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihkel Raud saates Radar
Mihkel Raud saates Radar Foto: Kanal 2 / Radar

Mihkel Raud paljastas Kanal 2 saates «Radar», et tal on raskekujuline sõltuvus nutitelefonidest.

Raud seletas, et ta vahetab telefone nagu sokke ja ei suuda seda hetkekski käest panna.

«Minu elus täidab ta seda funktsiooni, mis täidab narkootikum narkomaani, alkohol alkohooliku ja kasiino kasiinosõltlase elus - ma lihtsalt elan tema küljes. Ripun, näpin ja vahin seda, nii et mul on iga õhtu silmad punased ja pea valutab. See on täiesti pöörane. Aga ma olen nutisõltlane. Ma olen nendest riistadest nii totaalses sõltuvusest, et see on lihtsalt kohutav,» avameelitses ta.

«Iga kahe minuti tagant kontrollin, et ega mul ei ole e-maili tulnud. Isegi, kui seda teadet ei ole tulnud, siis ma mõtlen, et see teade on katki läinud või mingi jama on,» naeris Mihkel.

«Lähen vahepeal veebi ja vaatan, kas Postimees Online'is on toimunud värskendus, mis siis, et kaks minutit tagasi ma just vaatasin. Facebookis vaatan vahetpidamata, kas keegi on laikinud minu järjekordset selfie't või mu kohutavalt vaimukat mõttevälgatust. See asi on nii hull, et isegi autos punase tule all teen seda. Mõnikord isegi sõites, mida ei tohiks teha.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles