Ines rääkis, kuidas sündis tema imeline versioon laulust «Torm»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ines ja Tõnis Mägi
Ines ja Tõnis Mägi Foto: Marko Mäestjärv

Eda-Ines Etti võitis Kanal 2 saates «Laula mu laulu» oma versiooniga Terminaatori hitist «Torm» paljude inimeste südamed ja liigutas Tõnis Mäge pisarateni.

Inese rääkis Raadio 2 saates «Eetris on Ingrid Peek», et see laul sündis lihtsalt ja tegu oli kohapeal valminud stripped-down versiooniga sellest loost, vahendab Menu.

Kui alguses oli sõelal kaks lugu, tekkis Inesel lähedane suhe just «Tormiga»: «See tekst hakkas minu jaoks nii võimsalt tööle just klaveriga mängides. See on imeline tekst, mille Jaagup on kirjutanud, ja sellises versioonis muutus see tekst minu jaoks veel võimsamaks.»

Ines tõdes, et tema jaoks oli see pala väga emotsionaalne, sest isiklik valu oli tugevalt olemas ka siis, kui ta seda lugu laulis: «Viimast salmi esitades oli võitlus, et ma pean laulma. Lauldes ei tohi liiga emotsionaalseks muutuda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles