Pildid! Maailma üks isikupärasemaid modelle on Karen Elson

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lindexi jõulukollektsioon hõlmab naiste- ja lasteriideid, aluspesu ning talviseid hitte mugavatest kudumitest peente kostüümideni
Lindexi jõulukollektsioon hõlmab naiste- ja lasteriideid, aluspesu ning talviseid hitte mugavatest kudumitest peente kostüümideni Foto: Bjarne Jonasson/Lindex

Moebränd Lindex jätkab koostööd modell Karen Elsoniga, kes on koos Liya Kebedega ka nende tänavuse aasta jõululoo kampaania reklaaminägu.

Foto: Bjarne Jonasson/Lindex

«Karen Elson (vasakul) on maailma üks isikupärasemaid modelle. Tema stiil ja enesekindlus sobivad Lindexi brändiga nagu valatult. Oleme õnnelikud, et saime koos temaga valmistuda oma eelseisvaks jõulukampaaniaks,» tunnistab ka Lindexi kontsepti- ja turundusjuht Johan Hallin.

Foto: Bjarne Jonasson/Lindex

Jõulukollektsioon hõlmab naiste- ja lasteriideid, aluspesu ning talviseid hitte mugavatest kudumitest peente kostüümideni, mida kandes oled elegantne ega külmeta.

Foto: Bjarne Jonasson/Lindex

Talvevärv valge, samuti hall, beež ja šampanja mõjuvad hubaselt, metallik lisab pidulikku sära.

Foto: Bjarne Jonasson/Lindex

Jõululoo kampaania pildistas Londonis fotograaf Bjarne Jonasson. Kollektsioon jõuab kauplustesse ja netipoodi lindex.com 47. nädalal.

Vaata imelist pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles