Seksikas ja kodumaine Tiger Milk andis välja värske EP «Free»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambel Tiger Milk
Ansambel Tiger Milk Foto: Raimond Kaljulaid

Tiger Milk andis äsja välja uue EP pealkirjaga «Free». Uut muusikat esitleb bänd 24. oktoobril Rock Cafes, kus lisaks astuvad lavale Leslie Da Bass  ja Würffel. Piletid hinnaga alates 8 eurot on saadaval Piletilevis.

Üks viimaste aastate tugevamaid nimesid Eesti elektroonilise muusika maastikul – Tiger Milk – on valmis saanud uhiuue EP, mis kannab pealkirja «Free». Plaadile on pandud kuus lugu, sealhulgas kuulajatele juba tuttavad «Don’t Tell Me» ning «Free». Uut ning ka vanemat loomingut esitab bänd 24. oktoobril Rock Cafes.

Foto: promo

«Uus EP on loomulikuks jätkuks kaks aastat tagasi ilmunud «Supenatural»-ile, sisaldades Tiger-ile iseloomulikult laia spektrit. Siit leiab nii «salm-refrään» tüüpi popmuusikat kui ka tumedama ja aeglasema minekuga radasid. Tundsime, et üks periood on ümber saamas ja tahtsime materjali nö. süsteemist välja saada. Oleme ise lõpptulemusega väga rahul ja see on, arvestades meie seltskonna erinevaid muusikalisi taustu, igati äge saavutus,» räägib EP-st bändi trummar Ville Veering.

Lisaks Tiger Milkile astuvad Rock Cafes 24. oktoobril lavale ka elektro-pop trio Würffel ning multitalent Leslie Da Bass. Piletid kontserdile on hinnaga alates 8 eurot müügil Piletilevis.

Kuula uut EP-d Deezeris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles