«Radar» täna: kes on Silvi Vraiti petnud kelm?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TRT02: A LE COQ 200 :TARTU, EESTI,19 APR07 -  
A Le Coq tähistas oma 200. aastapäeva juubeliõhtuga Vanemuise Kontserdimajas.
Pildil Silvi Vrait.
lk/Foto LAURI KULPSOO
TRT02: A LE COQ 200 :TARTU, EESTI,19 APR07 - A Le Coq tähistas oma 200. aastapäeva juubeliõhtuga Vanemuise Kontserdimajas. Pildil Silvi Vrait. lk/Foto LAURI KULPSOO Foto: LAURI KULPSOO/PM/SCANPIX BALTICS

Täna kell 20:30 näitab Kanal 2 nädalamagasin «Radar» lugu Jehoova tunnistajate usulahu kulissidetagustest intriigidest. «Radari» andmetel keelatakse usulahust väljaastunutel muuhulgas ka oma vanematega suhtlemine.

Tänases «Radaris» pihivad oma jahmatavatest kogemustest kolm noort endist Jehoova tunnistajat.

Foto: Kanal 2

 «Radaris» leiab täna järje ka shokeeriv lugu ülemöödunud nädalast, kui avalikkuse ette jõudis armastatud muusik ja pedagoog Silvi Vraidi poja Silveri pihtimus, et ema noor elukaaslane mässis lauljanna elu lõpul võlgadesse. Tänases «Radaris» selgub, et Silvi Vraidiga seotud kuritöö polnud sellele kelmile esimene. «Radarile» teadaolevalt on petturi võrku langenud veel kaks naist. Kurikael on politsei poolt tagaotsitavaks kuulutatud.

Foto: Kanal 2

Tutvume saates ka Eesti teadlastega, kes ehitavad Marsile maja. Lisaks ulmelistele kosmosemissioonidele leiduks sellel ime-ehitisel rakendus ka Maa katastroofipiirkondades. Teeme saates külaskäigu ehitusplatsile.

Kes oli Eesti esimene diskor? Vanad peotegijad vaidlevad asja selgeks! Kuidas Eestis diskokultuur alguse sai, sellest lähemalt tänases saates.

Need ja muud teemad juba täna õhtul kell 20:30 Kanal 2 saates «Radar».

«Radar» ootab teemasid kommenteerima oma Facebooki lehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles