Tallinnas esineb tunnustatud briti naiskoomik Holly Walsh

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tunnustatud briti naiskoomik Holly Walsh
Tunnustatud briti naiskoomik Holly Walsh Foto: promo

Homme astub Komeediklubi stand-up'i õhtul üles tunnustatud briti koomik Holly Walsh. Temaga jagab lava Chris Martin, keda ajaleht The Guardian on nimetanud «üheks parimatest UK noortest eluvaatlevatest koomikutest».

Holly Walsh on märkimisväärselt edukas nii naljakirjutaja kui live-koomikuna. Stand-up artisina on Holly endale nime teinud aastast 2008, kui ta võitis huumoriportaali Chortle auhinna «Aasta uustulija». Kolm aastat hiljem esines Holly esmakordselt Edinburghi komöödiafestivalil, kus ta märgiti «Parima debüüdi» auhinna kandidaadiks.
 
Holly Walshi selle aasta show «Never had it» sai Edinburghi festivalil tulise vastuvõtu nii kriitikutelt kui publikult. 

Hetkel kirjutab Holly käsikirju BBC ja Channel 4 jaoks ning valmistab ette oma BBC raadioseriaali «Kirjutamata reeglid», mis läheb eetrisse 2015. aastal. Lisaks on Holly osalenud tuntud UK telesaadetes nagu Mock the Week, Never Mind the Buzzcocks jpt.

Intervjuudes on Holly Walsh öelnud, et hoolimata menust saatejuhi, -osalise ja -autorina tahab ta alati ka live-koomikuna esinemist jätkata. 

Chris Martin on esinenud festivalidel ja klubides UK-s, Austraalias ja Uus-Meremaal ning võitnud auhindu nii oma stand-upi esinemiste kui huumori-podcasti eest. Komeediklubi asutaja Andrus Purde sõnul «Chris leiab nalja seal, kus teised näevad argielu, ning kannab seda ette oma meeldival, intelligentsel moel - unustamata vahel vähem küpset nalja teha.»

Holly Walshi ja Chris Martini show algab kinos Sõprus kolmapäeval kell 20, uksed avatakse 19.30. 

Lisainfo homse ürituse ja tulevaste showde kohta veebilehel.

Komeediklubi on korraldanud inglisekeelseid stand-upi ja impro-showsid Tallinnas ja Tartus juba aastast 2010. Eestis on esinenud sellised naeruväärsed Euroopa koomikud nagu Andrew Maxwell, Stephen Frost’s Improv Allstars, Keith Farnan, Paul Foot, Zoe Lyons, Will Franken jpt. Komeediklubi on Tallinn Comedy Festivali ja Naljastipendiumi kaas-asutaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles