Bob Geldof süüdistab tütre surmas iseennast

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peaches Geldof
Peaches Geldof Foto: SCANPIX

Laulja Bob Geldof tunnistab, et ta süüdistab tütre Peaches Geldofi surmas iseennast.

25-aastane Peaches suri tänavu märtsis oma kodus pärast seda, kui ta oli tarvitanud narkootikume, vahendab ITV News. Bob Geldof tunneb, et ta on lapsevanemana läbikukkunud.

«Peaches oli väga tark, liiga tark. Ta teadis, milline elu peaks olema, ja Jumal õnnistagu teda - ta pingutas tohutult, et selleni jõuda, kuid tal ei õnnestunud see,» sõnas mees. «Loomulikult ei süüdista ma meediat. Ma süüdistan ennast. Mina olen isa, kes on vastutav ja kes ilmselgelt põrus.»

Bob ütles, et ta tegi tütre probleemide seljatamise nimel «rohkem, kui lihtsalt rääkis», kuid tunneb, et oleks võinud teha rohkematki.

«Vanemad, kelle laps sureb, mõtlevad vahetpidamata sellele, mis võinuks teistmoodi olla ja mida oleks võinud veel teha. Soov püüda ja mõista ning leinaga leppida on olemas, kuid see kõik võtab palju aega. Peachesi puhul pole ma selleni veel jõudnud. See kõik toimus liiga vara ja liiga äkki. See oli ootamatu,» tunnistas Geldof.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles