Galerii! Sünnipäevalaps Liis Lemsalu eredaimad hetked

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Esmaspäeval, 20. oktoobril tähistab Eesti muusikamaastikul säranud lauljatar Liis Lemsalu oma 22. sünnipäeva. Elu24 toob teieni kireva galerii neiu kuulsuse teekonnast.

Lauljatar Liis Lemsalu tähelend sai alguse sellest, kui neiu võitis talendisaate «Eesti otsib superstaari» neljanda hooaja.

Foto: Jelena Rudi

Peagi pärast saate «Eesti otsib superstaari lõppu», 15. juunil 2011, ilmus Liisil singel koos saateks teiseks jäänud Artjom Savitskiga. Singel kandis pealkirja «Kõnnime seda teed».

Esimene kokkupuude muusikaga oli Liisil Norras, kus ta oli ühe projekti raames kokku pandud koori liige ning salvestas sellega norrakeelse lastelauludest koosneva albumi.

2006. aastal kolis Pärnus sündinud Liis tagasi Eestisse ning liitus Nõmme Kalju jalgpallinaiskonnaga. Hiljem loobus jalgpallist ning asus õppima WAF Laulu- ja Tantsukoolis Maikeni käe all. Lemsalu lõpetas 2012. aastal Tallinna Nõmme Gümnaasiumi.

Foto: Mihkel Maripuu

2011. aasta novembri lõpus ilmus Liis Lemsalu album «Liis Lemsalu», millelt pääses laul «Made up my mind» ka Eesti Laul 2012 poolfinaali.

3. märtsil toimunud Eesti Laul 2012 finaalkontserdil saavutas Liis Lemsalu oma lauluga 5. koha.

Foto: Jelena Rudi

Praegu teeb lauljatar ilma põnevas tele-show's «Su nägu kõlab tuttavalt».

Vaata galeriist, kuidas on möödunud Liis Lemsalu kuulsuse teekond alates 2011. aastast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles