Loe ja imesta! Taylor Swift andis Selena Gomez'ile suheteks ja äriks nõu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
US actress and singer Selena Gomez  attends the Carine Roitfeld Party in Paris, on September 30, 2014.    AFP PHOTO / THOMAS SAMSON
US actress and singer Selena Gomez attends the Carine Roitfeld Party in Paris, on September 30, 2014. AFP PHOTO / THOMAS SAMSON Foto: THOMAS SAMSON/AFP

Elukogenud lauljatar Taylor Swift juba teab, mis nõu sõbrale hea on ning andis oma heale sõbrannale Selena Gomez'ile edasi tarkusesõnad suheteks ja äriks.

«Ta oli ükspäev minu juutes ning istusime koos tule ääres ning ma rääkisin oma suhetest ning ärist oma elus,» vahendab Eonline Selena sõnu.

Foto: SCANPIX

Kõige selle peale kostis Taylor Swift sõbrannale kuldsed sõnad, mille lauljatar loodetavasti Justin Bieberiga suheldes meeles hoiab: «Selena, kui sa oled kõige targem inimene toas, siis ma arvan, et sa oled vales toas.»

Mida need mõistatuslikud sõnad tähendavad?

Selena selgitas: «Ta arvab, et ma peaksin end ümbritsema inimestega, kes teevad mind paremaks ning kes panevad mind proovile ja motiveerivad mind,» rääkis Selena, et see idee sobib talle hästi

Foto: SCANPIX

Swift pajatas juba varasemalt, et talle on tähtis, milline karjäär tema sõpradel on. «See põhineb asjaolul, et ma suhestun hästi inimestega, kes on ambitsioonikad ja intelligentsed,» seletas Taylor.

«Mulle meeldib olla tarkade ja põnevate inimste seltskonnas. Minu arust aitab see sul kasvada,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles