1. novembril esineb esmakordselt Eestis Grammy auhindadega pärjatud USA bänd Skillet!

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
1. novembril, 2014 astub esmakordselt Eestis Rock Cafés üles miljoneid albumeid müünud ja kaks Grammy auhinda võitnud USA bänd Skillet
1. novembril, 2014 astub esmakordselt Eestis Rock Cafés üles miljoneid albumeid müünud ja kaks Grammy auhinda võitnud USA bänd Skillet Foto: Promopilt

1. novembril astub esmakordselt Eestis Rock Cafés üles miljoneid albumeid müünud ja kaks Grammy auhinda võitnud USA bänd Skillet.

Foto: Promopilt

Skillet on kristliku suunitlusega rock bänd, mis moodustati 1996. aastal Memphises. Bändi kuuluvad abikaasad John (vokaal, bass) ja Korey Cooper (kitarr, klahvpillid, vokaal) ning Jen Ledger (trummid, vokaal) ja Seth Morrison (kitarr). Skillet on ilmutanud 8 albumit millest 2 ("Collide" ja "Comatose") on pärjatud Grammy auhindadega.

2009. aastal ilmunud "Awake" müüs ainuüksi USA-s üle 1,1 miljoni koopia ning tõusis Billboardi tabelis kohale nr 2. Viimane album "Rise" ilmus 2013. aastal.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles