GALERII! Luisa Värk täitis Massimo maagilise muusikaga

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Su nägu kõlab tuttavalt» kolmandas saates Kylie Minogue´t kehastanud Luisa Värk täitis möödunud reedel Tallinna menuka meelelahutuskoha restorani Massimo rahva ja maagilise muusikaga.

 

 

Massimo on oktoobris võtnud plaaniks tuua nädalalõpuveetjate ette Eesti noorema muusikute generatsiooni ning eelmisel reedel pakkus meeleolukat muusikalist naudingut alati särav Luisa Värk.

 

«Kahel nädalavahetusel järjest on noorte andekate Eesti muusikute Uku Suviste ja Luisa Värk esinemise ajal olnud restoranis täismaja. Restorani omanikena on meile oluline, et see, mida pakume, rõõmustab meie kliente ning nad tulevad meie juurde tagasi. Pakume hea õhtusöögi kõrvale parimate Eesti artistide muusika nautimise võimalust ning sügisperioodi nädalavahetused näitavad, et eestlane naudib taolisi elegantseid muusikaga rikastatud õhtusööke kallite inimeste seltsis aina rohkem ja rohkem!» kommenteeris restorani Massimo tegevjuht Raimo Laid. 

 

24. oktoobril saab itaaliapärases olustikus kuulata ja vaadata ka eelmise hooaja tuttavalt kõlavat nägu Ott Leplandi. Kuu viimane halloweenlik päev toob Massimo lavalaudadale Traffic´u, kes on mõnegi laululembelise inimese pannud duši all laulma nukrat lugu liikumatult teki all lebavast tüdrukust Elisest.

 

Populaarse Massimo oktoobrikuine kava on üles ehitatud sellele, et töönädalajärgsed lõõgastujad saaksid vaevata leida koha, kus ajaveetmine on tehtud lihtsaks ja mugavaks, kuid samas on olemas ka eksootika ja glamuur. Argimuredest vabastavasse kontsertkavadega rikastatud keskkonda pääseb tasuta!
 
Vaata pildigaleriid!
 
 

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles