Video! Rasmus Vesiloo polnud Triin Tulevi peksmise ajal teadvusel?

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Triin Tulev
Triin Tulev Foto: ERR

Süüdistuse kohaselt seltskonnategelast Triin Tulevit väärkohelnud Rasmus Vesiloo (30) astus täna kohtu ette. Selgus, et Vesilool on diagnoositud somnambulism ehk unehäire ning kaitsja nõuab ka uue terviseekspertiisi tegemist, sest polevat selge, kas Tulevi väidetava peksmise ajal oli mees teadvusel.

Foto: Mihkel Maripuu

Rasmus Vesilood (paremal) süüdistatakse teise inimese tervise kahjustamises, löömises, peksmises, valu tekitamises, mille eest karistatakse rahalise karistuse või kuni kolmeaastase vangistusega.

Foto: Mihkel Maripuu

Vesiloo kinnitas täna hommikul kohtus, et ei plaani taotleda kohtuasja kinniseks kuulutamist, kuna tema kohta esitatud süüdistused on juba päevavalgele toodud ja tal ei olevat midagi varjata.

Foto: Reporter.ee

Kohtuistungilt väljus vanemale naisterahvale toetuv ja nuttev Triin Tulev ja reipal sammul süüdistatav Rasmus Vesiloo.

Reporter uuris Vesiloolt, kas mees võtab talle esitatud süüdistuse omaks

Rasmus Vesiloo: Ei võta. Praegu ma rohkem sel teemal rääkida ei soovi.

Kas teil juhtub uneskõndimist tihti?

Vesiloo: Kõige sellega saab tutvuda kohtutoimikute vahendusel. Praegu ma rohkem kommenteerida ei soovi.

Foto: Reporter.ee

Tulev on esitanud eksmehe vastu tsiviilhagi, milles taotleb temalt 20 000 euro väljamõistmist, vahendas ERRi uudisteportaal. Süüdimõistmisel võib Vesilood oodata rahaline karistus või kuni kolmeaastane vangistus.

Vaata videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles