Anu Saagim hakkab Aunaste mantlipärijaks!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elu24 live: Anu Saagim ja rokkiv Maxtraktor
Elu24 live: Anu Saagim ja rokkiv Maxtraktor Foto: Mihkel Maripuu

«Ütlesin oma lähedastele, et müün kinnisvara ja kõik asjad Eestis maha, lähen Kuubale elama ja alustan siin nullist. Ma ei välista seda võimalust praegugi,» rääkis Tallinna TV uue reisisaate juht ja Elu24 patoimetaja Anu Saagim.

Kuidas sa julgustad neid, kes kardavad uude reisisaatesse tulla sinu terava keele pärast?

Luban ausalt ja käsi südamel, et olen hästi tore ja heatahtlik. Mina, kalestunud ront, teen ehk vahel õrna hingega inimestele tõesti tahtmatult haiget. Ma ise ei tunne neid väikseid torkeid ja mõtlen, et teised inimesed on samasugused. Kui tegime Ženja Fokiniga «Stiilipäevikut», siis inimesed ütlesid, et nad ei julge tulla, sest Saagim koorib neilt naha maha. Tegelikult on minuga lihtne sõbraks saada – piisab naeratusest ja soojast käepigistusest ja ma olen kõige parem kambajõmm.

Oled sa piisavalt «hull», et keerutada gloobust ja reisida maailmas sinna kohta, kuhu näpp juhtub näitama?

Ma kunagi rääkisin, et võiks teha sellise saate, näiteks Ameerikas, sest Eesti on selle mõtte jaoks kahjuks liiga väike. Iga saates osaleja keerutab gloobust ja sinna, kuhu ta näpp satub, sinna ta ka läheb ja alustab elu nullist. Sellise asja puhul oleks mina ka kohe käpp! Ma loodan ainult, et minu koht ei satu olema keset Vaikset ookeani.

Kas sa oled reisihull?

Jah, olen ikka, ja olen ka elus palju reisinud. Ma pole käinud veel vaid Antarktikas, Austraalias ja Jaapanis. Olen valmis käima samas kohas ka topelt, sest mulle alati meeldib reisida. Oleks selleks vaid rohkem võimalust – aga vahel pole aega ja lõppkokkuvõttes on reisimine kulukas. Aga ilmselt ei läheks ma sealse poliitilise olukorra tõttu Iraani, Iraaki, Liibanoni või Afganistani, kuna ma kardan. Üksvahe reisisin hästi palju kontsertidele – minu absoluutne lemmik on Madonna, keda olen käinud kuulamas mitmes riigis. Aga isiklikult temaga ma kohtunud pole.

Foto: Martini

Oled sa kunagi mõelnud võõrasse kultuuri abiellumisest?

Kui selline asi mu teele satuks, siis mõtleksin, sest tegelikult on see ju äge! Mina olen Ladina-Ameerika enda jaoks maana üle romantiseerinud. Praeguse elukogemuse juures ma siiski enne üheksa korda mõõdaks ja üks kord lõikaks. Noorena olin aga täiesti pöörane ja võimeline minema igale poole. Nüüd arvan, et see ei tuleks hetkel kõne alla – aga never say never!, sest siis tavaliselt juhtuvad kõik asjad. Ma arvan, et seal on pigem nii, et algus on hästi ilus ja roosiline, aga lõpp võib olla pisut kurvavõitu.

Kuidas sa suhtud Lääne-Euroopa vanaprouadest seksituristidesse, kes käivad Aasias ja Aafrikas end lõbustamas?

Andku aga minna, kui see teeb neid õnnelikuks! Kui sa oled vaba ja vallaline ja sellega kellelegi haiget ei tee, siis pole ma reisiromaanide vastu. Kõik on lubatud ja minu meelest on see isegi äge!

Foto: Ulla-Maija Lähteenmäki/Antti Hämäläinen

Oled sa valmis vanaemaks saama?

Praegu? Eiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..... ! Jää vait, nurjatu! Vanaema tiitel ei hirmuta mind absoluutselt ja väikesed lapsed mulle tohutult meeldivad, aga ma ei ole selleks veel valmis!

Tallinna Televisioon toob tagasi ekraanile legendaarse telesaate «Reisile sinuga», mille juhiks saab Anu Saagim. Saatesari jõuab vaatajateni veel tänavu.

Loe, milline on Saagimi unelmate riik ning kas Saagim ka Marsile kipub SIIT.

Copy
Tagasi üles