Kohmetus kuubis: Mart Müürisepp tõmbus totaalsesse minimalismi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Su nägu kõlab tuttavalt» kolmas saade, Mart Müürisepp
«Su nägu kõlab tuttavalt» kolmas saade, Mart Müürisepp Foto: TV3

TV3 suurshow «Su nägu kõlab tuttavalt» kolmandas saates esitas Mart Müürisepp Vello Toomemetsa lugu «Tsirkus».

Liisi Koikson: Pani kohmetuma küll natuke. Ma nägin seda salvestust ka ja mulle tundus, et ta nägu on veel rohkem kortsus, et ta ei saa aru, kus ta on ja mida teeb, aga samal ajal suust tuleb puhast kulda. Sinu tämber, mis tal on - kahju, et ta pole rohkem muusikas teinud. Sinu tämbris tuli natuke Buratinot läbi. Natuke oleks võinud käredam olla.

Andrus Vaarik: Mulle väga meeldis. Kui ma siin mõnda esinejat olen hoiatanud, et see on ummiktee, ärge sealt edasi minge, siis ma arvan, et sina oled oma õige tee leidnud. Nii pane surmani edasi! Sellist artisti on väga raske parodeerida, kes midagi ei tee. Minu arust sa tabasid ära Vello Toomemetsa mõtlemise. Sa läksid mööda sisemist loogikat. Mulle tõeliselt meeldis!

Olav Osolin: See oli tõeliselt intelligentne number, eriti need vahekohad - karu, karu ja need. Muidugi kuju on ka lahe. Sind saab igasugustele meeleavaldustele ka tulevikus üürida, kui on vaja silti hoida kuskil.

Tanja Mihhailova: Tämber meeldis, välimus meeldis, olek meeldis. Mulle väga meeldisid su silmad. Noh, sinu silmad mulle niikuinii meeldisid, aga need Toomemetsa silmad. Kohmetus kuubis. Aga samas laulis hästi. Tõesti väga meeldis!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles