Eesti kuumim drag queen? Uku Suviste tundis end Beyonce rollis hirmutavalt hästi!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Su nägu kõlab tuttavalt» kolmas saade, Uku Suviste
«Su nägu kõlab tuttavalt» kolmas saade, Uku Suviste Foto: TV3

TV3 suurshow «Su nägu kõlab tuttavalt» kolmandas saates esitas Uku Suviste popdiiva Beyonce lugu «Naughty Girl».

Tanja Mihhailova: Oi-oi-oi! Sul oli ikka suur ülesanne. Hea, et sa selle laulu võtsid, sul on väga hea falsett. Tants ja tuul ja kõik oli. Ainuke asi, et kui sa sinnapoole kallutasid, siis need trussikud, mis sealt tulid, võtsid silma märjaks, ütleme nii! See töö, mis sa selle numbriga tegid, oli väga raske. Kui Beyonce laval kõnnib, on ta väga enesekindel. Sa oled ka ikka väga enesekindel naine.

Andrus Vaarik: Ma ei ole drag-kultuuri suur austaja, aga kui mu hea tuttav Uku äkki sellise numbriga hakkama saab, siis ma olen kohutavalt vaimustatud. See oli suurepärane. Sa panustasid sellesse ikka väga palju ja tundsid end Beyonce rollis hirmutavalt hästi.

Olav Osolin: Ma arvan, et viimanegi kõhkleja kooseluseaduse osas ütleb oma jah-sõna pärast sellist numbrit nüüd ära. See kompott oli kummaline. Oled ikka väga musklis ja treenitud tüüp. Sa õhkusid välja mehelikkust oma füüsisest, aga samas olid tohutult hästi ära õppinud liikumise ja võhma jagus lõpuni välja. See number oli veider, aga istus koos hästi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles