Andrus Laurile: sinu kehastatud Till oli nii mees, et see number läheb ka soovahetusena kirja!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Su nägu kõlab tuttavalt» kolmas saade, Lauri Liiv
«Su nägu kõlab tuttavalt» kolmas saade, Lauri Liiv Foto: TV3

TV3 suurshow «Su nägu kõlab tuttavalt» kolmandas saates esitas Lauri Liiv laulja Till Lindemanni kehastuses Rammsteini hitti «Du Hast».

Olav Osolin: Number oli uhke. Siin puudusid küll need tulekeeled, ma tean, et sa tahtsid neid siia tuua, aga tuletõrje keelas ära. Sa pidid siis rohkem laval välja näitama endast ja see tuli suurepäraselt välja. Kontserdil on Tillil muidugi lihtsam kui sul, sest tal publik laulab pool lugu ära ja tal endal jääb vähe laulda. Võrreldes Marilyn Monroega oli see teisest maailmast, aga väga armas.

Tanja Mihhailova: Mulle nii väga meeldis! Mulle meeldis, number, valgus, tantsijad ja sina meeldisid üle kõige. Mina arvan, et sa leidsid lõpuks ometi oma stiili. Tule, tee comebacki!

Liisi Koikson: Ma ei ole kunagi aru saanud sellest muusikast ja sellest eesmärgist. Ma saan aru, et seal on mingi energia, mida inimesed otsivad ja tahavad välja lasta. Aga sina veensid mind.

Andrus Vaarik: See sinu kehatatud Till oli nii mees, et see number läheb ka soovahetusena kirja. See on uskumatu täiesti. Sa olid väga tubli. Ma loodan, et sa ei jätka oma karjääri nüüd selles žanris. See on nüüd ära proovitud. Selles saates saabki ära proovida need ummikteed, kuhu meie karjäär mingil juhul minna ei tohiks. Mul on väga hea meel su pärast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles