Andrus Liisile: minu petsid sa küll ära!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Su nägu kõlab tuttavalt» kolmas saade, Liis Lemsalu
«Su nägu kõlab tuttavalt» kolmas saade, Liis Lemsalu Foto: TV3

TV3 suurshow «Su nägu kõlab tuttavalt» kolmandas saates esitas Liis Lemsalu Iirise laulu «Tigerhead».

Andrus Vaarik: Mul on rõõm näha, et Liis on pärast Aguilerat ja Mansonit jõudnud tagasi koju. Aga juba targemana ja selles numbris oli juba teatav eneseiroonia sellest, mis sa olid enne meie saatesse tulekut. Ma imetlen su vokaalselt moondumisvõimet. Ma ei tunne küll Iirise loomingut väga hästi, aga minu sa petsid küll ära. Sa oled üks kingitus meil siin saates!

Olav Osolin: Sa olid väga sarnane Iirisele puhtvisuaalselt. Sellist lapselikkust, siirust ja süütust tuli sealt pilgust. Muidugi Iiris on veel kraadi võrra rohkem seda, kui sina suutsid oma eredamatel hetkedel. Laululiselt oli ka väga sarnane, eriti esimene pool. Naljakas koht oli see, kui sa püsti tõusid. Kui voodis olid nagu päris Iiris, siis püsti tõustes tekkis meile hiid-Iiris. Väga tore ja armas kompott.

Tanja Mihhailova: Mulle väga meeldis see maailm, tahtsin kohe tulla sinuga padjasõda mängima. Vokaalselt mulle ka meeldis.

Kolmanda näosaate võitis Liis Lemsalu, kes annetas võidetud 1000 eurot Varjupaikade MTÜ-le.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles