Marju Länik sai hakkama korraliku rokknumbriga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Su nägu kõlab tuttavalt» kolmas saade, Marju Länik
«Su nägu kõlab tuttavalt» kolmas saade, Marju Länik Foto: TV3

TV3 suurshow «Su nägu kõlab tuttavalt» kolmandas saates kehastas Marju Länik Super Hot Cosmos Blues Bandi ja esitas laulu «Maybe, Maybe».

Andrus Vaarik: Kui asjatundja Liis ütleb, et vokaalselt oli kõik korras, siis visuaalse poole pealt oli ka kõik korras. Sul vedas selle ülesandega! Sa tundsid end selle mehe nahas päris hästi. Tubli tüdruk, Marju!

Olav Osolin: Visuaalselt oli väga okei. Nii palju, kui ma välja luurasin, on sul ehtsad Janno Reimi püksid jalas. Hääle poolest oli killu poolest nasaalsem, kui Reim seda ise teeb, aga arvestades sinu tavalist laulumaneeri, oli see täiesti teine maailm. Pingutasid nii visuaalselt kui heliliselt. Selles mõttes oli korralik rokknumber. See stiil sobib sulle üldiselt väga hästi.

Tanja Mihhailova: Mulle meeldis väga maneer, nasaalsus ja natuke lais maneer laulmises. Korralik Eesti Kurt Cobain, laisas variandis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles