Andrus Vaarik tahab näha Luisa Värgi sisemist värki

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Su nägu kõlab tuttavalt» kolmas saade, Luisa Värk
«Su nägu kõlab tuttavalt» kolmas saade, Luisa Värk Foto: TV3

«Su nägu kõlab tuttavalt» kolmandas saates kehastas Luisa Värk Kylie Minogue'i ja esitas laulu «Can't Get You Out Of My Head».

Tanja Mihhailova: Mulle väga Kyle meeldib, ta on kerge popp ja ta ei häbene seda. Ma kujutan ette, kui raske on laulda, kuna Kyliel on väga pehme ja mesine hääl, aga sul endale on üsna tugev tämber, mida on raske maha võtta. Kylie puhul meeldib mulle, et ta suudab end laval hästi lahti lasta, mida sa ei suutnud. Ma nägin, et sa mõtlesid liikumise peale, isegi kui improvisatsioonilised liikumised olid. Ei tulnud seda kerget, võrgutavat seksi... Seksikust. Näha oli, et sa pingutad. Võibolla oleks aidanud see võrgutav naeratus, mis Kyliel laulmise ajal on. Ära karda, lase ennast vabaks. Sul on seksikus ja kõik olemas. Lase see välja

Andrus Vaarik: Ma loodan, et saatus annab sulle mõne sellise väljakutse, kus sa tunneksid end ebamugavalt ja peaksid sellest mugavustsoonist välja rebima. Sa said Kyliega hakkama ka nii, et kõik oli väga hästi ja korras, aga tahaks küsida - kus see värk on, mis sus sees on tegelikult? Seda värki tahaks näha! Loodan, et sulle tuleb selline ülesanne, kus sa saad meid pihuks ja põrmuks lüüa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles