Soovahetussaate avas Kristel, kelle Travolta oli liiga cool ja mehelik

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Su nägu kõlab tuttavalt» kolmas saade, Kristel Aasmäe
«Su nägu kõlab tuttavalt» kolmas saade, Kristel Aasmäe Foto: TV3

TV3 suurshow «Su nägu kõlab tuttavalt» kolmandas saates esitas Kristel Aaslaid John Travolta lugu «Greased Lightning».

Olav Osolin: Sinu maskuliinne kuju oli vahva. Meil on siin naisi küll käinud, kes üritavad meest mängida, aga sul tuli see ka väga hästi välja. Tantsu poole pealt torkas silma, et tavaliselt, naised hakkavad meeste liigutusi jäljendama, teevad nad seda kuidagi hästi pehmelt, nagu kassikesed. Aga sul tuli see võrreldes tantsupoistega suhteliselt hästi välja. Korralik 50ndate aastate rokenroll, nagu seal «Grease'is» oli.

Tanja Mihhailova: Mulle vahepeal tundus, et sa olid pigem Elvise poole. Vahepeal tundsin travoltalikust naeratusest. Sa olid cool ja mehine, aga tema oli vahepeal leebem või isegi naiselikum. See on hea, et sa läksid lõpuni välja sellega. Tore algusnumber ja poisid olid ka päris kobedada.

Liisi Koikson: Sinu esitus oli väga kihvt. Tõesti, võibolla kohati oli liiga mehelik. John Travolta oli edev ja põlved käisid edasi-tagasi kuidagi ebaloomulikult tal. Sul oli neid hetki küll, aga võibolla oleks võinud veel rohkem olla.

Andrus Vaarik: Ma vaatan tänast esinejatenimekirja ja meil on tõsine soovahetussaade siin... Ma ei hakka mingeid põhjapanevaid hinnanguid andma, sest meil on hea lõpuks võrdluses kõik esinejad paika panna. Hääle suhtes olid sa küll väga sarnane. Minu jaoks jäi puudu Travoltale iseloomulikust eneseimetlusest, et ma olen väga ilus mees, ja kuna sinust niikuinii väga ilusat meest teha ei saa, on see ka arusaadav. Võrreldes tantsupoistega jäid jah veidi kääbikuks, aga see ei ole sinu süü.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles