Täna toimub enneolematu maailma gigantide võistlus Tallinna Spordihallis!

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rammumeeste maailmakarika etapp esmakordselt Eestis! Maailma kõvemad rammumehed näitavad Eestis oma musklijõudu.
Rammumeeste maailmakarika etapp esmakordselt Eestis! Maailma kõvemad rammumehed näitavad Eestis oma musklijõudu. Foto: MediaMarketing
Täna kell 16 näevad jõuspordialade austajad Tallinna Spordihallis siinsete Kalevipoegade ja nende piiritaguste gigantidest konkurentide jõukatsumist, mis on üks viieteistkümnest rammumeeste maailmakarika etapist ning Eestis toimub see erakordne ja laialdaselt jälgitav spordivõistlus esmakordselt. 

Salvestust saatest näidatakse telekanalil Eurosport hiljemalt 1 kuu jooksul pärast võistluse toimumist ja TV 6 eetris Eestis. Eurosport edastab saateid 89 riigis üle kogu maailma.

Foto: MediaMarketing
Eestlastest haaravad raskete riistade järele Lauri Nämi, Rauno Heinla ja Markus Männik. Esimene neist, Lauri Nämi, oli 2012. aastal maailmas tugevuselt neljas mees ja ta on Strongman Champions League (SCL) etappidel võisteldes alati jäänud esiviisikusse. Rauno Heinla on Eesti Rammumehe auväärse tiitli pälvinud 2008, 2010, 2011, 2012 ja 2014. aastal ning esineb ka SCL etappidel võimsalt esimese viie hulgas. Markus Männik võitis aastatel 2009, 2012 ja 2013 Strongman GP, 2012. aastal Arnold Classics Amateur võistluse, 2013. aastal Holland Got Power rammukatsumise ja tänavu lõi ta kinni Kõrveküla Rammumehe võistluse, Võru Linna Vägilane 2014 ja Lõuna-Eesti Vägilane 2014 võistlused. Seega on meie meestel kaasa võtta soliidne võitudepagas.

 

 

Strongman Champions League on suurim rammumeeste liiga, mis korraldab võistlusi 16 riigis üle kogu maailma. Võistlusetappe kantakse ette enam kui 1 miljardis majapidamises. 

 

 

See, mida sa täna näed, muudab sinu mõttemaailma sellest, et elu on liiga raske!

 

 

Tule ela omadele kaasa! Näitame üheskoos kogu maailmale Eurospordi kaudu, et me oleme maailmakaardil olemas ja hästi olemas!

 

 

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles