Strongman Champions League loojad kinkisid Kalle Klandorfile hinnalise käekella

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eilsel kohtumisel Tallinna abilinnapea Kalle Klandorfiga andsid Strongman Champions League loojad Klandorfile üle aukingituse - hinnalise käekella.

Tegemist on eksklusiivse eriväljaandega, mis antakse Strongman Champions League etapi võidu puhul või eriliste teenete eest. 

 

 

 

Tallinna linnavalitsus eraldas reservfondist 4000 eurot MTÜ Eesti Professionaalsete Rammumeeste Ühing poolt korraldatava Strongman Champions League etapi kulude osaliseks katmiseks.

 

 

Strongman Champions League näol on tegemist võistlusega, mida korraldatakse tipprammumeestele üle maailma ja võistlusi kantakse üle Eurosport telekanalil. 

Strongman Champions League etapp annab Eesti rammumeestele võimaluse võistelda maailma parimate rammumeestega, hankida uusi vajalikke kogemusi ning tutvustada Tallinnat väljaspool riigi piire.

Lisaks oli teiste seas  Eesti au ja uhkus Andrus Murumets, kelle saavutused on olnud maailmas seni meie meestest silmapaisvaimad: 3. ja 4. koht Arnold Classicul, MMi (World Strongest Man) 6. koht, MMi (IFSA) 4., 5., 5. koht, 2009. aastal sai ta Meistrite liiga üldvõidu. 

 

 

Täna Tallinna Spordihallis toimuv võistlus tõotab palju põnevat ja on huvitav. Martin Wildauer võitleb oma liidrikoha eest kuni viimse veretilgani. Radzikowski on vihale aetud, sest kaotas Leedu etapil palju väärtuslikke punkte. Meie enda meeste vorm on aga hetkel väga hea ja niinimetatud kodueelis tuleb ainult kasuks! 
 
 
 
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles