Toivo Asmer kingib oma abikaasale 250 roosi!

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toivo Asmer kinkis oma abikaasale 250 roosi Maire Aunaste saates "Tõuse ja sära". Roosikimbu autoriks Taivo Piller.
Toivo Asmer kinkis oma abikaasale 250 roosi Maire Aunaste saates "Tõuse ja sära". Roosikimbu autoriks Taivo Piller. Foto: ETV

Sellel pühapäeval räägib Maire Aunaste saade «Tõuse ja sära» ilusatest hobidest ja kaunitest kunstidest väärikate meestega.

Foto: ETV

Perekond Asmerid, eesotsas pereisa Toivoga, kelle unistuseks on teha oma abikaasale ja tütardele ilusad lillekimbud.

Toivo Asmeri õpetaja on tuntud florist Taivo Piller, kes on üks firma Shishi omanikest, mille imeilusaid kunstlilli, jõulukaunistusi ning vaase teab iga eestlane.

Foto: ETV

Taivo Pilleri sõnul tuleb suur kimp teha alati korralikule alusele ja jälgida, et anum ja lilled omavahel sobiksid. Nii täitubki «Tõuse ja sära» stuudio homme hommikul  imeilusate suuremate ning väiksemate päris-ja kunstlilledega, mis omavahel suurepärase terviku moodustavad.  Kui kunstlilled näevad välja nagu ehtsad, on nende pidamine lihtne ja kodu on vähese vaevaga kaunis aastaringselt. Sobivaid lõikelilli saab sinna juurde alati sobitada, et interjöör vaheldusrikas oleks.

Sama suurejooneline, kui Toivo Asmeri mälestused, millest tähtsamad on tema enda kirjelduste järgi koguni Urmas Ott raamatuks kirjutatud  või Taivo Pilleri lilled või Enn Kunila kunstikogu.

Sellel suvel ligi 15.000. inimese huvi pälvinud näitus Mikkeli muuseumis - Kuldaja värvid. Eesti klassikaline maalikunst ja kollektsioneerimisega seotud mõtetest räägib haruharva intervjuusid andev Enn Kunila seekord ise.

«Tõuse ja sära» pühapäeval kell 10:00 ETVs

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles