Galerii! Legendaarne BonBon avas üheks ööks taas uksed!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Üksteist aastat Tallinna ööklubide lipulaevaks olnud BonBon avas laupäeval, 11. oktoobril üheks ööks taas oma uksed.

Foto: Maksim Toome

Üheks ainsaks ööks muutus Ööklubi Teater vanaks heaks BonBon'iks - kui toimus pidu «Ainult üheks ööks BonBon».

Foto: Maksim Toome

Üheteistkümne tegutsemisaasta jooksul oli ööklubi BonBon tuhandete piduliste meelispaigaks, kus esinesid tippartistid nii Eestist kui ka välismaalt.

Foto: Maksim Toome

BonBon'ile omast hõngu aitasid Teatrisse tuua legendaarse klubi tuntud näod, eesotsas klubiomanik Andres Peetsiga.

«Tahtsin viimast korda teha peo, mis oleks justkui nostalgiline meenutus kõikidele vanadele BonBoni sõpradele. Teha üks korralik pidu vanadele semudele ja klientidele, kes enam võib-olla niipalju pidutsemas ei käi. Klubi Teater sobis selliseks ühekorseks BonBoni õhtuks ideaalset ja loomulikult nägin ka paljusid vanu nägusid, kes kohale viitsisid tulla,» rääkis BonBoni omanik Andres Peets.

Foto: Maksim Toome

Üritusega jäid korraldajad väga rahule, sest klubi oli juba õhtu algusest puupüsti täis ning kohal olid nii BonBoni kui klubi Teater sõbrad.

Rahvarohke pidu kestis varahommikuni ja seda parima klubimuusika saatel.

Foto: Maksim Toome

Õhtu muutis veelgi võrratumaks võimas house'i diiva Cleo Stewart Londonist.

Wembly talendishow's kümne hulka jõudnud 22-aastane Cleo on lisaks laulukarjäärile veel poeet, tantsija, näitleja ja  muusik, kes  on olnud peaosatäitja mitmetes muusikalides ning lõpetas just tuuri USA souli sensatsioonidega Melba Moore, Melissa Morgan ja tuntud Loose Ends'iga Inglismaalt ning leidis enda tihedas graafikus aega, et külastada üheks ööks Eestit ja selle parimat ööklubi - ööklubi Teatrit.

Foto: Maksim Toome

Ka sel nädalal on klubis Teater oodata võimsat showd, imelisi esinejaid ning head pidu. Juba homme leiab taaskord aset Dom Party, mis seekord üllatab «Cabaret» peoga ning juba laupäeval on taas kõigi lemmik Babulja Special, mis seekord pakub luksuslikku punast kalamarja ja parimat meelelahutust.

Vaata pildigaleriid ja videot!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles