Club Visioni 10. sünnipäevapeo peaesinejaks on tantsumuusikalegend Aquagen

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tantsumuusikalegend Aquagen
Tantsumuusikalegend Aquagen Foto: promo

8. novembril tähistab Club Vision klubis Rock Café oma esimese kümne aasta täitumist uhke sünnipäevapeoga, mille peaesinejaks on eelmise kümnendi tõeline tantsumuusikalegend Aquagen. Juubelipeole annavad hoogu juurde Club Visioni eestvedajad Cityflash ja Sunny Dee, õhtut juhib Marek Talivere. Piletid juubelipeole on müügil kohapeal.

Aquagen sai alguse 1999. aastal kui ilmus singel «Ihr Seid So Leise», mis müüs Saksamaal 250 000 koopiat ja oli toona tõeline tantsumuusikahitt. Järgnes singel «Partyalarm», mis tõstis Aqyageni aina uutesse kõrgustesse. Kover Chicago loost «Hard To Say I’m Sorry» tõestas, et ka ballaadilik lugu uues kuues võib klubimuusikasõpradele meelt mööda olla. Töötlus Chicago loost osutus nii edukaks, et Aquagen sai kutse tuuriks USA ööklubides.

Koostöö naislauljaga Rozalla tõi kuulajateni loo «Everybody’s free», mis kinnitas Aquageni suurte artistide hulgas ja tõi endaga kaasa tuuritamisi üle kogu maailma. 2008. aastal koostöös projektidega Warp Brothers ning Ali Payami salvestatud «Blade» osutus sõnaotseses mõttes ööklubide hümniks ning singel ei puudunud ühegi plaadikeerutaja kohvrist.

Paljud fännid vihjasid aastaid, et Aquagen teeks uusversiooni oma esimesest hitist ning 2011. aastal võeti asi ette – ilmus saksakeelne klubihitt «Ihr Seid So Leise! 2011 (scheisse, scheisse leise)».

Club Visioni juubelipidu tuleb juubeli vääriline – Rock Café saab eripärase valguslahenduse, mis võtab hingetuks ka kõige nõudlikuma klubimuusikasõbra ning plaadikeerutajate playlistidesse kuuluvad eelmise kümnendi suurimad klubihitid kui ka tänapäevane tantsumuusika.

Uksed juubelipeole avanevad 8. novembril kell 23.00, piletid on müügil uste avanedes kohapeal. Vanusepiirang 18.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles