Mart Müürisepp: naise mängimiseks pead enda mehelikkuses täiesti kindel olema

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Müürisepp saates Kolmeraudne
Mart Müürisepp saates Kolmeraudne Foto: TV3

Näitleja Mart Müürisepp on hittsaates «Su nägu kõlab tuttavalt» hullutanud nii nais- kui meesvaatajaid, kehastades Antonio Banderast ja Nancy Sinatrat.

Müürisepp rõhutas TV3 saates «Kolmeraudne», et ta mitte ei jäljenda näosaates kuulsusi, vaid parodeerib.

«Mina läksin sinna suhtumisega, et see on ikkagi paroodiasaade. Ma võtsin sinna kaasa kaks asja - et ma ei karda lolliks jääda, ja - ära võta ennast liiga tõsiselt,» ütles ta.

«Ma olen mõistnud selle paari korraga, et selleks, et head naist mängida, pead olema täielikult kindel oma mehelikkuses. Banderas oli ju seksi täis kahur ja sinna panna see naine... Seal kaob ära valehäbi, et mees paneb selga naiseriided ja on kusagile vasakule vend. Ei, kui ma olen kindel oma mehelikkuses, siis see naine tuleb ka palju lihtsamalt,» seletas Mart.

Foto: TV3

Müürisepp rääkis, et näosaateks valmistumine ei erine mistahes muu rolli loomisest.

«Mul on olemas see pilt, see video ja selles mõttes on lihtsam - pean kopeerima seda. Aga nagu maja ehitamine või leiva küpsetamine algab juuretisest ja vundamendisb, võtad selle skeleti ja hakkad tasapisi liha sinna peale ehitama, kuni on pühapäev,» ütles ta.

«Tavaliselt olen teinud niimoodi, et kui saan teada, kes see tüüp on, siis esimeses proovis panen end sajaga välja ja siis võtan jälle nulli tagasi. Siis hakkan vaikselt kerima seda asja. Mulle meeldib jätta endale palju mänguruumi. Panen mingid sündmused paika, antud saate puhul kolmeminutilise etteaste puhul, ja seal sündmuste vahepeal mulle meeldib mängida. See ongi selle ameti kõige mõnusam osa. Sa oled karakteris sees ja sa tegelikult ei tea, mis juhtuma hakkab. Kui publik saali tuleb, siis see asi hakkab elama,» seletas Mart.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles