Treiler: kinno jõuab elutruu staarilugu Juliette Binoche'i ja Kristen Stewartiga

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Sils Maria pilved»: elutruu staarilugu Juliette Binoche'i ja Kristen Stewartiga
«Sils Maria pilved»: elutruu staarilugu Juliette Binoche'i ja Kristen Stewartiga Foto: Kaader filmist

«Sils Maria pilved» toob kinoekraanidele armastatud näitlejannad Juliette Binoche’i ja Kristen Stewarti. Film pakub vaatajale elutruu kõrvalpilgu staaride privaatsele elule.

Filmi süžee keskendub vananemisega kaasnevatele muudatustele näitlejanna professionaalses elus ja rollipakkumistes ning seda saatvale emotsionaalsele ja psühholoogilisele mõjule. Tõeliselt intelligentne meelelahutus kõikidele filmi- ja teatrisõpradele, kes on eales juurelnud näitleja elukutse üle.

Rahvusvahelise karjääri tipus olev Maria Enders (Juliette Binoche) seisab ootamatult silmitsi valusa meeldetuletusega nooruse kaduvusest ning peab hakkama saama faktiga, et uus põlvkond võtab tema positsiooni varem või hiljem üle.

Vitaalset ja tundelist näitlejatari kehastava Juliette Binoche’i («Inglise patsient») ja tema truud personaalset assistenti kehastava Kirsten Stewarti («Videvik») äärmiselt loomulik ja paeluv mäng rõhutab õhkõrna ja hägust piiri tegeliku elu ja rollide vahel. Tulemuseks on teravalt dramaatiline ning kõrvetavalt satiiriliselt Hollywoodi ja «kuulsuse kultusele» osundav draama, mis tuletab meile meelde, kui lühike ja habras on elu.

Filmi režissööriks on neljal korral Cannes’i filmifestivalil Kuldsele Palimoksale nomineeritud prantsuse lavastaja Olivier Assayas.

Olulise panuse on filmi tegemisse andnud ka Chaneli moemaja, kelle toetus ei piirdunud vaid riiete, aksessuaaride ja meigiga. Moemaja toetuse abil on film toodetud kulukale 35-millimeetrisele filmilindile (Harper's Bazaar).

Film esilinastub 17. oktoobril kell 18:30 Tallinnas kinos Sõprus. Edaspidi on võimalik filmi lisaks kinole Sõprus vaadata ka Tallinnas Coca-Cola Plazas ja Solaris kinos, Viimsi kinos, Tartus Elektriteatris, kinodes Ekraan ja Cinamon, Pärnus kinos Apollo. Filmi toob maale Must Käsi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles