Brasiilia kuumalaine avab uksed uude, vürtsikasse maailma- Bacardi Lounge'i

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sel reedel, 17.oktoobril  toimub Lounge Deja Vu's kord kuus koostöös Bacardiga aset leidev Deja Vu Goes To Rio pidu, mis toob ka pimedal, kõledal sügisööl kõigi südamesse taaskord suvise  kuumuse.

Deja Vu goes to RIO on üritustesari, mis on täis särtsu ja uusi elamusi. See on õhtu, kus sa satud Rio karnevalile.

Deja Vu Goes To RIO on vaieldamatult saanud üheks külastajate lemmikürituseks, kus eestipärane tagasihoidlikkus on nagu jalult niidetud ning kõigi kehad liiguvad kogu öö kuumavereliselt sensuaalselt.

Foto: Lounge Deja Vu

Et seda lõunamaist särtsu ja vürtsikust veelgi rohkem eestlastes esile tuua, avab Deja Vu sel laupäeval vastupandamatu ning eriliselt kuuma Bacardi Lounge'i. Sellisel kujul Bacardi Lounge on Eestis ainulaadne ning seega on kohale oodata ka Bacardi enda esindajaid, kes koos vapustavate Bacardi tüdrukutega Lounge'i ametlikult avatuks kuuutavad.

Foto: Lounge Deja Vu

See pidulik avapidu pakub külalistele ekstra lõbusat pidu nii ülemisel, kui ka alumisel korrusel, kui selle öö show-programm ületab kõik piirid.

Peo hoo tõmbab käima lõbus Brasiilia muusika, kui eksootlised live-trummirütmid vallutavad kõigi meeled. Deja Vu's astub lõbusa trummi-show'ga üles trummar Francois Archanjo otse Brasiiliast ja Reigo Ahven, kes pakuvad lavalaudadel palju üllatusi, kutsudes lavale erinevaid artiste, kellega koos musitseerida. Nende lõbusate rütmide taustal saavad kõik jalga keerutada kuni varaste hommikutundideni ning seda vaid parima lõunamaise muusika järgi.

Foto: Lounge Deja Vu

Juba reedel saab endalt nädala mured peast heita meeleolukal Deja Vu Goes To Rio üritusel!

Üritus Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles