Slippery Slope annab välja debüütplaadi! Kuula esimest singlit!

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noortebänd 2012 võitja − Slippery Slope ja Egert Milder (paremal)
Noortebänd 2012 võitja − Slippery Slope ja Egert Milder (paremal) Foto: Kris Moor

27.10.2014 avaldab alternatiivroki-trio Slippery Slope oma esimese kauamängiva «Do You Feel The Same», mille avasinglit «Careful» saab alates tänasest kuulata Soundcloudist.

Plaadiesitluskontserdid saavad avalöögi juba sellel reedel Helsingis, legendaarses Bar Loose’is.

Enamik kaheteistkümnest plaadil leiduvast loost on verivärsked, varem publikule ettekandmata. Rajad on salvestatud Sinusoid stuudios koostöös Kanada produtsendi Robert Stanley Montes’iga - mees, kes on koos töötanud selliste nimekate artistidega nagu Biffy Clyro, Justin Timberlake, Stevie Wonder jpt. Viimane lihv anti helikandjale Soomes Chartmakers’i stuudios Svante Forsbäcki poolt, kelle kuulsamad kliendid on Rammstein, The Rasmus või Apocalyptica.

«Oleme seda bändi võrdlemisi kaua teinud, ei ütleks, et viimane aeg plaati välja anda, aga hea meel on, et lõpuks valmis sai! Album on võrdlemisi vaheldusrikas, on nii kütet kui ka kõrvapai natukene rahulikumas võtmes,» ütleb bändi bassimees Madis.

«Otsustasime panustada saundi kvaliteeti, sestap pöördusimegi Rob Montese poole, kes on aastaid erinevates stuudiotes teinud koostööd muusikailma kõige vägevamatega. Kuna viimased aastad on ta aga resideerunud Eestis, siis ei suutnud me jätta võimalust kasutamata!»

Tänasest on kuulatav ka uue albumi avasingel «Careful». ««Careful» oli kõige esimene laul, mis me oma plaadi jaoks salvestasime. Lisaks on see lugu meile eriti oluline, kuna räägib ühest ühisest sõbrannast, kes kahjuks meie hulgast liiga vara lahkus,” ütleb bändi laulja ja kitarrist Egert lugu tutvustades.

Album «Do You Feel The Same» tuleb esitlusele Tallinna ja Tartu kõrval ka Lätis, Leedus ja Soomes. Esimesena saavadki uut materjali lives kuulata soomlased juba sellel reedel:

17. oktoober - Bar Loose, Helsingi. Lisaks astuvad üles Face Of God (FIN) ja Get Your Gun (DK)

31. oktoober - Gen Klubi, Tartu

7. november - Blic Bar, Siauliai

8. november - Liverpool Bar, Vilnius

13. november - Sinilind, Tallinn

15. november - Nabaklab, Riia

28. november - Fonoklubs, Cesis

Slippery Slope on alternatiivrokitrio Tallinnast, mis sai alguse 2009. aastal. Bänd koosneb kolmest lapsepõlvesõbrast - Egert Milder (kitarr, vokaal), Madis Lett (bass, taustvokaal) ja Henri Kuusk (trummid). Varasemalt on välja antud 4 singlit ja 2 muusikavideot: «Can't Reach» (2012), «Circle» (2013), «Apple of My Eye» (2013), «What's Your Story» (2013). Aastal 2012 võitis Slippery Slope Eesti olulisima bändidekonkursi Noortebänd.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles