Galerii ja video: Jaan Tätte esitles raamatut «Vaikuse hääl»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kolmapäeva õhtul toimus Tallinnas Hobuveskis Alkeemia Akadeemia, kus publikuga jagas oma mõtteid muusik ja värskelt ilmunud raamatu «Vaikuse hääl» autor Jaan Tätte.

Foto: Viktor Burkivski

«Ühel hetkel peab inimene vastu võtma suuri otsuseid. Nii neljakümne viieselt, kui on veel jõudu midagi muuta, kui selleks peaks olema vajadus tekkinud. Selleks hetkeks peame aru saama, mida me elult veel ootame... või sobib meile meie sissetallatud rada, mis suudab meile pakkuda hingerahu elu lõpuni. Ja peame aru saama, kui kaugele oleme kaldunud kõrvale oma lapsepõlve unistuste rajalt. Neid otsuseid ei tee meie eest mitte keegi,» mõtiskleb Jaan Tätte elu üle.

Foto: Viktor Burkivski

Alkeemia Akadeemia on eluülikooli täiendõpet pakkuv sündmustesari, mida salvestab Raadio 2 saade «Hallo, Kosmos!». Vestlusringides osalevad kõnelejad ja nene poolt käsitletavad teemad pakuvad elukogemust ja läbitunnetatud teadmisi. Varasematel sündmustel on osalenud: Igor Volke, Einar Laigna, Andres Juur, Mai-Agate Väljataga, Aigi Vahing, Ain Mäeots, Tommyboy, Tiina Tiitus, Martin Kruusvall, Mercedes Merimaa, Aleksandr Dreljov, Kristjan Puusild, Thule Lee, Adik Levin, Sille Poola, Natalia Trofimova, Marina Paula Eberth, Jüri Raudsepp, Eben Alexander (USA), Brandon Bays (USA), Kaia-Kaire Hunt, Mari Metsallik, Silva ja Kaido Soobik, Metsamoor Irje Karjus, Eva Loks, Kristel Vilbaste, Mikk Sarv.

Foto: Viktor Burkivski
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles