Amanda Bynes võib kuni aastaks sundravile jääda

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FILE - In this Sept. 13, 2009 file photo, Amanda Bynes arrives at the MTV Video Music Awards in New York. Los Angeles prosecutors charged Bynes with two counts of misdemeanor hit-and-run on Tuesday Sept. 4, 2012. The actress faces up to a year in jail or $2,000 fine if convicted of both counts. (AP Photo/Peter Kramer, file) / SCANPIX Code: 436
FILE - In this Sept. 13, 2009 file photo, Amanda Bynes arrives at the MTV Video Music Awards in New York. Los Angeles prosecutors charged Bynes with two counts of misdemeanor hit-and-run on Tuesday Sept. 4, 2012. The actress faces up to a year in jail or $2,000 fine if convicted of both counts. (AP Photo/Peter Kramer, file) / SCANPIX Code: 436 Foto: Peter Kramer/AP

Näitlejanna Amanda Bynes, kes toimetati reedel Californias sundravile, võib haiglasse jääda pikemaks ajaks.

28-aastase ravi oleks pidanud kestma kolm päeva, kuid seda pikendati, kirjutab TMZ. Nüüd arvatakse, et ta võidakse tahtevastaselt kuni aastaks haiglasse või mõnda teise suletud asutusse arstide hoole alla jätta. See juhtub siis, kui Amanda vaimse seisundi hindamisel selgub, et ta pole võimaline iseseisvalt hakkama saama.

Näitlejanna viibis aasta tagasi ravil rea kummaliste intsidentide tõttu. Näiteks tegi ta võõra sissesõiduteele lõkke ja kallas oma koera bensiiniga üle.

Hiljuti tabati ta joobes olekus autoroolist ning ta levitas sotsiaalmeedias valesid oma vanemate kohta.

Väidetavalt tunneb Amanda, et ema ja isa reetsid ta, kui nad ta salaja ravile viisid.

Amanda veetis eelmisel aastal viis kuud raviasutuses, kus ta oli sunniviisilise psühhiaatrilise järelevalve all. Ta sai välja detsembris ja tema elu paistis taas rööbastele minevat, kuni umbes kuu aja eest sai ta taas kontrolli oma finantsasjade üle. Varem hoolitsesid selle eest tema vaneamd.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles