USA hip-hop staar DMX jätab ära Tallinna kontserdi

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maailmakuulus hiphopartist DMX esineb  26. juunil esmakordselt Eestis
Maailmakuulus hiphopartist DMX esineb 26. juunil esmakordselt Eestis Foto: Promopilt

Eesti kontserdikorraldaja JFK teatab kahetsusega, et kaks korda edasi lükatud ja homme toimuma pidanud DMXi kontsert on lõplikult tühistatud.

DMX aka Earl Simmons on nii oma USA managementi kui Eesti-poolse kontserdikorraldaja poolt kohtusse kaevatud, kuna rikkus rämedalt astisti, managementi ja mitmete Euroopa kontserdikorraldajate vahelist lepingut. Kõik piletid ostetakse tagasi kahe nädala jooksul alates 16. oktoobrist.

Foto: promo

Eesti kontserdikorraldaja JFK avalduses seisab:

«JFK vabandab omaltpoolt kõigi hip-hop muusika austajate ees. On kahetsusväärne, et leidub veel selliseid artiste nagu Earl Simmons aka DMX, kes ei pea lugu lepingutest, kohtumäärustest ega ettekirjutustest. Lollitades nii oma fänne ja lükates edasi kaks korda lepinguga kinnitatud kontserti. Sealjuures võttes ette oma honorari juba pool aastat tagasi. JFK käsutuses on dokumendid ning kohtuotsus mis kinnitavad, et DMX-live esinemisi on õigus organiseerida ainult ühel managamendil, kellega tegi lepingu ka JFK. DMX pani isiklikult Tallinna kontserdiga samale päevale kontserdi New Yorkis, milleks artistil mingisugust juriidilist õigust pole. JFK koos DMX managamendi ja teiste ärajäänud Euroopa kontsertide promootoritega on esitanud kahjunõude Earl Simmons aka DMX-i vastu ja alustavad ühist kohtuteed artisti vastu.»

JFK on aastate jooksul toonud Eestisse sellised hip-hop muusika pioneered nagu James Brown ja Sugar HillGang, hip-hopi superstaarid Snoop Dogg, Nelly, Busta Rhymes, Coolio, Timati, Sean Kingston ja paljud teised.

Kõik DMXi kontserdile ostetud piletid ostetakse tagasi Piletilevis 14 päeva jooksul alates 16. oktoobrist 2014. Soovi korral on võimalik piletid vahetada samas hinnaklassis 'The Ultimate Thriller' piletite vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles