GALERII! Mart Kadastiku ja Katariina Tammerti meeleolukas paarismäng Massimos

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kolmapäeva, 15. oktoobri õhtupoolikul toimus Tallinna lokaalis Massimo Mart Kadastiku ja Katariina Tammerti romaani «Paarismäng» pidulik esitlus.

Foto: Viktor Burkivski

Eelmisel nädalal müüki jõudnud «Paarismäng» on teadaolevalt esimene eesti romaan, mille on ühiselt kirjutanud mees ja naine.

Foto: Viktor Burkivski

Haarava ja seksuaalsest pingest vürtsitatud loo keskseteks tegelasteks on aastakümneid edukalt inimeste hingesoppides orienteerunud psühhiaater Hannes ja temast poole noorem patsient Kristin, kelle sisenemisega arsti vastuvõtutuppa tohtri elu segi paisatakse.

Foto: Viktor Burkivski

Pidulikul tutvustusel elavdas raamatuesitlust kunstnik Anna Litvinova.

Foto: Viktor Burkivski

Noppeid raamatust esitasid näitlejad Inga Salurand ja Hannes Kaljujärv.

Foto: Viktor Burkivski

Autoreid küsitlesid ajakirjanikud Elo Mõttus-Lepik ja Mart Juur.

Foto: Viktor Burkivski

Vaata pildigaleriid!

AS Postimees juht Mart Kadastik on kirjutanud mitmeid ühiskonnateemalisi artikleid, samuti tõsielu- ja dokumentaalfilmide stsenaariume.

2013. aasta aprillis ilmus Kadastiku sulest esimene ilukirjanduslik raamat, romaan «Kevad saabub sügisel» kirjastuse Varrak alt. Autori sõnul on kaks kolmandikku raamatu sündmustest tegelikult juhtunud. Raamatut arvustati nii heatahtlikult, kui ka kriitiliselt ning Kadastik ise on nimetanud kriitika põhjuseks kirjanike olelusvõitlust. Pigem õnnestunuks on seda nimetanud kriitikud Jan Kaus ja Kaarel Kressa.

31. oktoobril, 2013 esiltles Mart Kadastik Tallinna restoranis Massimo esimese romaani järge «Suvi sulab talvel».

Katariina Tammert on Eesti kirjanik

Tegemist on ajakirjaniku, toimetaja ja kommunikatsioonispetsialisti Triin Tammerti kirjandusliku kaksikõega.

Ta on lõpetanud Tartu Ülikooli ajakirjanduse ja kommunikatsiooni bakalaureuseõppe ning kommunikatsioonijuhtimise magistriõppe, töötanud ajalehes Postimees (2004-2005), olnud ajakirja Trend tegevtoimetaja ja peatoimetaja (2005-2007), vastutanud Estonian Airi pardaajakirja In Time ning sotsiaalmeediakanalite strateegia ja sisuloome eest (2008-2012) ning olnud Eesti Ekspressi veebitoimetaja (2013). Hetkel töötab Triin Postimehes nädalavahetuse lisa Arter juhina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles