Naine avastas Facebookist oma abikaasa pulmapildid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Facebookis võib lisaks sõpradega suhtlemisele mõnikord avastada ka oma abikaasa pulmapilte.
Facebookis võib lisaks sõpradega suhtlemisele mõnikord avastada ka oma abikaasa pulmapilte. Foto: SCANPIX

USA-s Clevelandis elav Lynn France elas üle oma elu suurima šoki, kui avastas Facebookist  fotod oma abikaasa John France’i pulmadest talle tundmatu naisega.

Lynn ja John abiellusid 2005. aastal, rääkis naine portaalile msnbc.msn.com. John adopteeris Lynni vanema poja eelmisest kooselust ning paaril on ka kaks ühist last.

Lynn aga hakkas kahtlustama, et mees murrab talle truudust, kui tema pikad «komandeeringud» aina lisandusid. 2008. aasta oktoobris avastas ta perekonna ühisest koduarvutist fotod oma abikaasast ühe teise naise seltskonnas. Kui Lynn otsis üles tundmatu naise Facebook-konto, tabas teda elu suurim šokk: sellel olid pildid tema ja John France’i pulmadest, mis peeti Disneylandis Floridas.

«Elasin läbi tohutu hulga tundeid: valu, šokk, truudusetus, petmine,» kirjeldas Lynn. Mees kolis nende ühisest kodust küll välja, kuid juba kolme kuu pärast pöördus Lynni juurde tagasi, lubades oma teise abielu tühistada. Tänavu 21. mail aga võttis mees nende kaks ühist last ja kolis teise naise juurde Floridasse. Lynn on sellest ajast alates oma abikaasat ja poegi näinud ainult Facebook’is. Sealt võib ta ka näha, kuidas naine paneb kontole üles fotosid perekondlikest ettevõtmistest, kutsudes Lynni lapsi «oma poisteks».

Praegu käivad vanemad poiste hooldusõiguse pärast kohut. Johni väitel on tema ja Lynni 2005. aastal Itaalias sõlmitud abielu kirikliku vea tõttu kehtetu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles