Galerii: Hollywoodi kõige võluvamad punapead

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Actress Emma Stone arrives at the world premiere of The Amazing Spiderman 2 in central London, April 10, 2014. REUTERS/Olivia Harris (BRITAIN - Tags: ENTERTAINMENT)
Actress Emma Stone arrives at the world premiere of The Amazing Spiderman 2 in central London, April 10, 2014. REUTERS/Olivia Harris (BRITAIN - Tags: ENTERTAINMENT) Foto: OLIVIA HARRIS/REUTERS

Punapead on alati mõjunud natukene salapäraselt ja seksikalt ning viimasel ajal tekib kuulsuste seas erinevates punastes toonides kaunistatud punapäiseid fuuriaid aina juurde.
 

Ajakiri Harper's Bazaar koostas nimekirja Hollywoodi kõige kuumematest naistest, kes on loomulikud punapead või on oma juuksed värvinud mõnesse moekasse punasesse tooni.

Foto: SCANPIX

Teiste seas kuulsaimad loomulikud punapeadest näitlejannad on Julianne Moore, Emma Stone ning Jessica Chastain.

Foto: GONZALO FUENTES/REUTERS

Punapea sulgedega on ehtinud end ka tihti värvi muutev lauljanna Rihanna, näitlejannad Kristen Stewart ja Julia Roberts.

Foto: SCANPIX

Vaata lisaks galeriid SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles