Võluv peaministriproua Luisa Värk vallutab Massimo lava

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peaministriproua Luisa Värk esineb lokaalis Massimo
Peaministriproua Luisa Värk esineb lokaalis Massimo Foto: MediaMarketing

Tallinna üks külastatavamaid meelelahutuskohti restoran Massimo on oktoobris võtnud plaaniks tuua nädalõpuveetjate ette Eesti noorema muusikute generatsiooni ning juba 17. oktoobril pakub meeleolukat muusikalist naudingut alati särav Luisa Värk.

Foto: TV3

Mitmed oktoobris Massimos esinevad artistid astuvad kuulajate ette justkui deja vu võtmes, olles eelnevalt südameid võlunud eestlastele ülimenukaks kujunenud telesaates «Su nägu kõlab tuttavalt». Luisa tuli viimati auga välja üliraskest Voldemar Kuslapi parodeerimisrollist - vanameistri «Mustamäe valss» oli noore naise jaoks lati üsnagi kõrgele kergitanud ning lauljatar on ennegi tunnistanud, et suurte jämedahäälsete meeste järeletegemine on temale paras pähkel.

Foto: Karli Saul/SCANPIX

Varem ansambli Cranberries ulmeliseks Dolores O`Riordaniks muutunud Luisa saab pühapäevases saates talle märgatavalt sobivama rolli ülipopulaarse ja pilkupüüdva Kylie Minoguena.

Foto: Viktor Burkivski

«Olen alati seda meelt, et unistada tuleb suurelt - see loob positiivsust ja inspireerib edasi püüdlema,» on Luisa Värk öelnud varasemas intervjuus portaalile GoodNews ja tema enda unistused ning nende täitumine kõlavad meloodiatena kuulajate kõrvus ka reedesel kontserdil.

Foto: Tõnis Bramanis

Kuivõrd varem on Massimos esinenud «Su nägu kõlab tuttavalt» käimasoleva hooaja üks artiste Uku Suviste, siis mõnegi rahvalemmiku elu näib vähemalt ühel oktoobrikuu nädalal kulgevat rütmis näosaatest Massimosse ja jälle tagasi näosaatesse.

Foto: Tiit Mõtus

24. oktoobril saab itaaliapärases olustikus kuulata ja vaadata ka eelmise hooaja tuttavalt kõlavat nägu Ott Leplandi. Kuu viimane halloween´lik päev toob Massimo lavalaudadale Traffic´u, kes on mõnegi laululembelise inimese pannud duši all laulma nukrat lugu liikumatult teki all lebavast tüdrukust Elisest.

Foto: Tõnis Bramanis

Populaarse Itaalia restorani Massimo oktoobrikuine kava on üles ehitatud sellele, et töönädalajärgsed lõõgastujad saaksid vaevata leida koha, kus ajaveetmine on tehtud lihtsaks ja mugavaks, kuid samas on olemas ka eksootika ja glamuur. Argimuredest vabastavasse kontsertkavadega rikastatud keskkonda pääseb tasuta!

Foto: Tõnis Bramanis

«Eelmisel nädalavahetusel oli Uku Suviste esinemise ajal täismaja, mis kinnitab meile, et inimesed soovivad meeldiva nädalavahetuse veetmisel lisaks heale toidule nautida ka head muusikat. Meil on suur  au olla võõrustajateks Eesti parimatele artistidele, kes meie restorani klientedel oma muusika saatel õnnelikku ja meeldivat nädalavahetust aitavad pakkuda,» kinnitas Massimo tegevjuht Raimo Laid.

Foto: Tõnis Bramanis

Kuivõrd aga Massimo restoran pole sugugi tavaline koht, mis vaid üheks õhtuks tänu lemmiklauljatele elustub, siis maksab kohtade broneerimisega igal juhul kiirustada. Restorani avarus lubab Masimosse pidutsema tulla küll mitmesajal inimesel, kuid vabade kohtade arv sulab kiiremini kui juulikuus maha sadanud lumi!

Vanade kiviseinte vahel hubases atmosfääris nauditud hea muusika pühib nädalase tööväsimuse, kui värske tuulehoog südasuvises leitsakus.

Massimo ja Luisa ootavad teid 17. oktoobril kell 20, et hingedeaja pimedust tähesäraga elustada!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles