Sandra Bullock teenib Hollywoodi näitlejannadest enim

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sandra Bullock
Sandra Bullock Foto: SCANPIX

Majandusajakirja Forbes  andmetel makstakse Hollywoodi näitlejannadest kõige rohkem Sandra Bullockile.

Oscari võitnud Bullock teenis aastaga 56 miljonit dollarit (670 miljonit krooni), olles filmides nii peaosatäitja kui ka produtsent.

46-aastane Bullock sai Ameerika Filmiakadeemia auhinna Oscari osatäitmise eest filmis «Blind Side». Selle linateose ülemaailmne kassatulu ulatus 310 miljoni dollarini (3,7 miljardit krooni), filmi eelarve oli 30 miljonit dollarit (359 miljonit krooni).

Forbesi nimekirjas jagavad teist kohta Reese Witherspoon ja Cameron Diaz, kes mõlemad teenisid möödunud aastal 32 miljonit dollarit (383 miljonit krooni).

Kuigi Witherspoon ei ole alates 2008. aastast üheski filmis osalenud, sai ta kahe tulevase filmi «How Do You Know» ja «Water for Elephants» eest juba tasu.

Diazile tõid suuri summasid kassahitt «Knight and Day» ja «Shreki» filmid.

Neljandal kohal on Jennifer Aniston oma 27 miljoni dollariga (323 miljonit krooni). Viies aga «Seksi ja linna» staar Sarah Jessica Parker, kelle aastane sissetulek oli 25 miljonit dollarit (299 miljonit krooni).

Aasta tagasi olid Hollywoodis kõige enam teeninud näitlejannadeks Angelina Jolie ja Jennifer Aniston.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles