Nalja kah: Shia LaBeouf selgitas kurikuulsa Broadway intsidendi tagamaid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Jimmy Kimmel Live

Näitleja Shia LaBeouf selgitas Jimmy Kimmeli jutusaates detailselt, kuidas ta Broadway etenduselt arestikambrisse sattus.

Staar, kellel on käsil filmi «Fury» promomine, vahistati tänavu juunis Broadway muusikalil märatsemise eest. Hiljem jõudsid meediasse pildid, kuidas ta enne intsidenti kodutut meest taga ajas.

LaBeouf kinnitas, et ta pole hulluks läinud, vaid ta oli tookord lihtsalt purjus. Nimelt oli ta just New Yorki saabunud Iirimaalt, kus ta ohtralt viskit tarbis. Kuna käimas oli jalgpalli MM, läks ta seda New Yorgi baari vaatama, kus ta veelgi viskit jõi.

Shia seletas, et ta läks baarist välja suitsu tegema ja tegi juttu kodutu merejalaväelasega, kui fänn temast pilti hakkas tegema. Selle peale pani kodutu jooksu ja Shia asus teda taga ajama, et teda «maha rahustada», kuid mees ei teinud LaBeoufi tundmagi.

Staar naasis baari, kus üks tantsija ta Broadway muusikali «Cabaret» vaatama kutsus. Selleks ajaks oli Shia juba väga jommis. Teatris ostis ta veel rohkem jooke ja asus kahe 50ndates eluaastates daamiga juttu vestma, kes teda aga ignoreerisid.

LaBeouf seletas, et kui show algas, tuli selle peaosatäitja Alan Cumming lavale suitsetades ja selle eeskujul läitis temagi sigareti, mis tal ära paluti kustutada.

Napsune Shia oli veendunud, et Cumming tegi talle silma ja seetõttu haaras Shia mehe tagumikust, kui too temast mööda kõndis. Vaheajal teatati talle, et väljas on veel üks pidu, kuid seal ootas teda ees kuus politseinikku, kes ta jaoskonda toimetasid.

Jaoskonnas mõistis Shia, et see pole tema koht. Arestikambris moondus ta 2Paciks, rebis särgi seljast ja viskus kätekõverdusi tegema, et teistele kinnipeetavatele koht kätte näidata.

«Üks kutt küsis minult, mille pärast ma kinni olen. Vastasin: «Kabaree, homie!»,» naeris Shia. Ta otsustas, et peab kongist välja saama ja sülitas politseinikule saapa peale. Selle peale pandi ta hullusärki ja toimetati ükskikkongi.

Vaata videot allpool! Shia jutustamisoskus on võrratu!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles