Hagi hagi vastu: Kesha süüdistab Dr. Luke'i jõhkras vägivallas, Dr. Luke Keshat väljapressimises

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kesha
Kesha Foto: SCANPIX

Lauljatar Kesha kaebas kohtusse tipp-produtsent Dr. Luke'i, süüdistades teda seksuaalses, füüsilises, verbaalses ja emotsionaalses kuritarvitamises.

Lauljatar väidab, et kogetud vägivald viis lõpuks selleni, et ta pidi selle aasta alguses kaheks kuuks rehabilitatsioonikliinikusse ravile minema, kirjutab TMZ.

Kesha väidab hagis, et Dr. Luke, õige nimega Lukasz Gottwald, hakkas teda kuritarvitama siis, kui ta toona 18-aastase lauljatari enda plaadifirma alla võttis.

Lauljatari sõnul surus mees ennast talle peale, kui sundis teda lennu ajal uimasteid ja alkoholi tarbima. Ühe korra olevad Kesha ärganud ihualasti mehe voodis, kui ta oli võtnud tundmatuid uimasteid, mille tõttu ta ei mäletanud toimunust midagi. Kesha sõnul ründas mees teda oma Malibu kodus ka füüsiliselt.

27-aastane Kesha tahab, et kohtunik vabastaks teda mehega sõlmitud plaadilepingust.

Kesha advokaat Mark Geragos ütles TMZ-le: «Selle hagiga soovib Kesha taastada kontrolli oma muusikalise karjääri ja isikliku vabaduse üle, olles olnud kümme aastat Dr. Luke'i vaimse manipulatsiooni, emotsionaalse väärkohtlemise ja seksuaalse vägivalla ohver. Meie hagis välja toodud faktid kirjeldavad meest, kes on kontrolliv ja valmis toime panema kohutavaid tegusid, et hirmutada kergestimõjutatavat, andekat, noort naisartisti talle alluma oma isikliku kasu nimel.»

Foto: SCANPIX

Produtsent Dr. Luke ja lauljatar Miley Cyrus tänavu jaanuaris toimunud Grammy-peol

Dr. Luke kaebas Kesha omakorda kohtusse, süüdistades lauljatari valetamises ja väljapressimises.

Luke väidab, et Kesha ähvardas juba ammu hakata levitama valesid, kui ta lauljatari lepingust ei vabasta.

Mehe sõnul on tal juba mitmed kuud olemas koopia Kesha hagi mustandit, millega Kesha teda ähvardas.

Dr. Luke'i advokaat Christine Lepera ütles TMZ-le, et Kesha hagi näol on tegu räigete valedega ja nii Kesha kui tema ema on juba tunnistanud, et need väited ei vasta tegelikult tõele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles