10 head põhjust öelda «ma armastan sind»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Need kolm sõna võivad inimesele tervet maailma tähendada, kuid igapäevarutiinis kipuvad need sageli ununema.

Öeldes kellelegi, et armastad teda, aitab aja jooksul teievahelist sidet säilitada, kirjutab Yahoo! Shine.

10 head põhjust, miks öelda «ma armastan sind»

1. Armastus. Loomulikult on parim põhjus armastuse avaldamiseks see, et armastad inimest.

2. Julgustus. Kui su partner kuuleb neid sõnu sageli, saab ta kindel olla, et armastad teda ja mõtled talle isegi siis, kui oled muude asjadega hõivatud. Kui sa pole ammu öelnud, et armastad teda, võib su kallim kartma hakata, et see pole nii.

3. Sest sa saad. Väljenda armastust vabalt, sest sa ei tea kunagi, millal sul seda võimalust enam pole. Sinu maailm võib muutuda hetkega ning sul ei pruugi kunagi tulla sellist hetke nagu praegu.

4. Turvalisus. Sõnade «ma armastan sind» kuulmine paneb teist inimest end suhtes turvaliselt tundma.

5. Skoorimiseks. Kui te pole mõnda aega ööd koos veetnud, lähendab teid meeldetuletus, et armastad teda, mis võib avada ukse voodivallatusteks.

6. Et seda vastu kuulda. Kui ütled «ma armastan sind», kuuled seda tõenäoliselt tagasi. Kui tunned end veidi üksildasena, siis nende sõnade kuulmine parandab su enesetunnet.

7. See on tingimusteta. Kui kellegagi tülitsed, aitavad need sõnad talle meenutada, et sa tõesti armastada teda hoolimata tülidest.

8. Kaitseks. Kui teised ründavat mingil põhjusel su kallimat, võib tunduda, et kõik on tema vastu. «Ma armastan sind» kaitseb teda nende torgete eest ning näitab teistele, et moodustate ühise rinde.

9. Uhkus. Kui su abikaasa on midagi suurt korda saatnud, näiteks saanud ametikõrgenust, tunned loomulikult uhkust, et oled tema kaasa. Talle armastust avaldades näitad talle seda uhkusetunnet.

10. See herilane ei tapa iseend. Tunnista seda - mõnikord ütled neid sõnu, et saada oma tahtmist. See pole ilus, kuid töötab, ja pole vaja häbeneda, kui seda võtet mõnikord kasutad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles