Kendall, Kylie Jenner ja Lorde võidutsevad kõige mõjukamate teismeliste nimekirjas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kendall Jenner, Kylie Jenner
Kendall Jenner, Kylie Jenner Foto: SCANPIX

Tõsielustaarid Kendall Jenner, Kylie Jenner ja lauljatar Lorde valiti ajakirja Time kõige mõjukamate teismeliste nimekirja.

Noored tähed valiti mõjukamate teismeliste nimekirja aktivisti Jazz Jenningsi ja kõige noorema Nobeli rahupreemia võitnud 17-aastase Malala Yousafzai kõrvale.

Noorte Jennerite suureks saavutuseks on nimetatud nende punase vaiba ürituste host'imist, riiete ja küünelakkide liini vedamist. Lisaks on nad ka eelmisel suvel novelli avaldanud.

18-aastane Kendall teeb ilma ka modellimaailmas ja 17-aastane Kylie plaanib tõsisemalt tegeleda näitlemise ja laulmisega.

Foto: SCANPIX

17-aastane Lorde teeb aga ilma muusikamaailmas ning on mõjukas popkultuuri vallas. Lisaks edendab ta tervet suhtumist oma kehasse ja rõhutab, et on olla okei vigadega. Lisaks võitis ta MTV muusikaauhindadel video kategoorias. Kuulsaim hitt on neiul lugu nimega «Royals».

25 mõjukama teismelise staari seas on ka Jaden Smith ja Obamade noored tütred.

Vaata nimekirja maailma kõige mõjukamatest noortest SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles