Video! Andrus Vaarik pälvis väärika teatriauhinna suurepärase füüsilise vormi eest

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Vaarik sai Helmi Tohvelmani nimelise teatriauhinna Väätsa mõisas.
DMITRI KOTJUH, JÄRVA TEATAJA/SCANPIX
Andrus Vaarik sai Helmi Tohvelmani nimelise teatriauhinna Väätsa mõisas. DMITRI KOTJUH, JÄRVA TEATAJA/SCANPIX Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Eesti Teatriliit andis Väätsa mõisas üle Helmi Tohvelmani nimelise teatriauhinna, mille laureaadiks oli armastatud näitleja Andrus Vaarik.

Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Andrus Vaarikule anti üle Helmi Tohvelmanni raamitud auaadress, mille autoriks on Tõnu Tormis.

Andrus Vaarik: See oli suur au, aga ka väga suur üllatus mulle. Sellises rubriigis saada Tohvelmanni preemia... Ta oli ju liikumisõpetaja ja minu dominant ei ole ju liikumine ja... Õpetaja ma ka nagu ei ole... Aga nagu öeldi selles sloganis, siis minu puhul on tegu stampide ületamises. Kuigi, kui öelda, siis selles vanuses, mis mina hetkel olen, siis stambid muutuvad paratamatult isikupärasemaks.

Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Näitleja Laine Mägi: Valikud on päris keerulised. Tuleb märgata näitlejat, kes on oma psühhofüüsise- ja füüsisega silma paistnud ja Andrus sai meie žürii poolt tõepoolest väga üksmeelse toetuse, kuna ta on suutnud ennast vormis hoida 36 aastat.

Palju õnne Andrusele ka Elu24 poolt!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles