Kurioosum! Kanye West plaanib aastavanuse tütre pulmi

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kim Kardashian, North West, Kanye West
Kim Kardashian, North West, Kanye West Foto: SCANPIX

Ameerika seltsielu staarid Kim Kardashian ja tema mees Kanye West plaanivad oma tütre pulmi. Tegemist oleks ju muidu täitsa toreda ettevõtmisega, kui tütar poleks kõigest aastavanune.

Foto: SCANPIX

Kõmulise seksivideoga kuulsaks saanud Kim Kardashian ja räppar Kanye West abiellusid tänavu mais Itaalias. Pulmad olid staaridele kohaselt uhked ja väidetavalt läks kogu ettevõtmine maksma 9,5 miljonit eurot.

Foto: SCANPIX

Enne pulmi, aastal 2013, sündis Kimi ja Kanye perre tütar, kes sai nimeks North West. Eesti keelde tõlgituna tähendab see Põhi Lääs. Plikatirtsu nimi tekitas hämmeldust isegi Ameerika mandril, kus ollakse veidrustega harjunud.

Foto: SCANPIX

Sarnaselt vanematega peab paparatsodega leppima ka pisike North West. Hiljuti ületas uudiskünnise näiteks fakt, et võsukese isa Kanye West kavandab aastasele tütrele juba abielusõrmust. Briljandiga kaunistatud sõrmuse siseküljele graveeritakse ka tütre nimi. Kui sõrmus Northi kasvades väikseks jääb, laseb Kanye seda isiklikul kullassepal ja juveliiril kohendada.

Foto: SCANPIX

Ka Kanye kaasa Kim ei jää oma fantaasiaga maha. Ta on palganud õmbleja, kes tütrele tema kleitidest täpsed koopiad teeb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles