Näosaate staar Mart Müürisepp: tahaks Mart Sanderit parodeerida

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Su nägu kõlab tuttavalt» teine saade, Mart Müürisepp
«Su nägu kõlab tuttavalt» teine saade, Mart Müürisepp Foto: TV3

Saates «Su nägu kõlab tuttavalt» võimsa avapaugu teinud Nukuteatri näitleja Mart Müürisepp on hämmastanud vaatajaid kahe vägeva show'ga nii suurepäraselt Antonio Banderast kui ka Nancy Sinatrat parodeerides. Mart leidis aja, et Elu24-le jagada, kuidas ohjeldab ta oma lavanärvi ja keda sooviks mees veel järgi teha!

Näitleja Mart Müürisepp rääkis Elu24-le, et ta on igati lihtne eesti mees ja nimekiri tema tegemistest on pikk ja lai.

Näsaates mitteosalemiseks mees põhjust ei näinud, anti ju sellised fantastilised grimeerijad, saali publik. Lihtsalt on vaja olla mees ja teha järgi neid tüüpe, kelle parodeerimisest sai  lapsepõlves unistatud.

Foto: Karli Saul/SCANPIX

«Laval meeldib mulle olla ja nalja meeldib teha. Mulle see koht igati sobib,» lisas Mart Müürisepp kindlalt, et sellised suured teleprojektid teda ei kohuta.

Siiski on kogu saade tema jaoks paras väljakutse, sest ka tema jaoks käib enesekindlus ja kahtlus käsikäes.

Kontsadel kõndimist Mart raskeks ei pea, aga laulmine on tema jaoks ehk kõige raskem tahk asja juures. «Loodan, et hääl peab vastu ja saan kätte õige tämbri etteastetel.»

Foto: TV3

Lisaks näeb Mart Müürisepp vaeva ka külma närvi säilitamisega. «Parimad nipid lavanärviga võitlemiseks on suits ja kohv.»

Mart Müürisepp lisas, et saate jooksul sooviks ta parodeerida Mart Sanderit. «Keegi ei ole seda varem teinud, äkki tuleks ära teha. Muidugi temaga tuleb peent tööd teha, see ei tule naljalt.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles