Galerii! Viru Keskus tähistas 10. sünnipäeva suurejoonelise moegalaga

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

9. oktoobri õhtul toimus Viru Keskuses suurejooneline 10. tegutsemisaastat tähistav juubeligala. Säravat õhtupoolikut Viru Keskuses täitsid pidulikud sõnavõtud, ülevad elamused ning hõrgud suupisted ja oivaline rüübe.

Foto: Jelena Rudi

Viru Keskus on tänaseks avatud olnud enam kui kümme aastat, pakkunud ostlemisrõõmu kogu selle perioodi vältel rohkem kui 1,2 miljardi euro eest ning olnud külastatud eilseks kuupäevaks rohkem kui 123 miljonit korda.

Foto: Jelena Rudi

AS-i Viru Keskus juhatuse esimehe Ants Vasara ja Pontos Group’i nõukogu esimehe Ilpo Kokkila tervituskõnede järel pakkus külalistele maagilist vaate- ja muusikamängu spetsiaalselt selleks sündmuseks loodud Anneliis Kitse ja Britt Samosoni ühisetendus, kus kõlas Arvo Pärdi looming ning esitleti Britt Samosoni uusimat moekollektsiooni.

Foto: Jelena Rudi

Viru Keskus on Eesti kõrgeima külastatavusega ostukeskus, kust leiab lisaks kvaliteetsetele moekaupadele ka Eesti suurima raamatupoe ja ilutoodete osakonna. Linnasüdames paiknev moekeskus on hinnatud meelelahutus- ja kohtumispaik ning mitmekülgne kultuuri- ja moesündmuste toimumiskoht, mahutades üle 100 kaupluse ja teeninduskoha.

Vaata mahukat pildigaleriid ja videot pidulikust sündmusest!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles